Þórbergur Þórðarson

Zorbergur Zordarson (Þórbergur Þórðarson n'islandés) (12  de marzu de 1888Hala í Suðursveit Traducir - 12  de payares de 1974Reikiavik) foi un escritor y esperantista d'Islandia.

Þórbergur ÞórðarsonPicto infobox auteur.png
Vida
Nacimientu Hala í Suðursveit Traducir12  de marzu de 1888
Nacionalidá Bandera d'Islandia Islandia
Fallecimientu

Reikiavik12  de payares de 1974

(86 años)
Estudios
Llingües esperantu
Oficiu
Oficiu poeta, esperantistaescritor
Cambiar los datos en Wikidata

BibliografíaEditar

  • 1915: Hálfir skósólar
  • 1917: Spaks manns spjarir
  • 1922: Hvítir hrafnar (reimpresión de "Hálfir skósólar" y "Spaks manns spjarir")
  • 1924: Bréf til Láru
  • 1938: Íslenzkur aðall
  • 1940-1941: Ofvitinn
  • 1945-1950: Ævisaga Árna Þórarinssonar prófasts, (memorias d'Árni Þórarinsson)
  • 1954-1955: Sálmurinn um blómið
  • 1960: Ritgerðir 1924-1959 (ensayos)
  • 1975: Í Suðursveit

ReferenciesEditar

  • Íslenska Alfræðiorðabókin P-Ö. 1990. Editores: Dóra Hafsteinsdóttir y Sigríður Harðardóttir. Örn og Örlygur hf., Reikiavik.


Esti artículu ye un entamu. Pues ayudar a la Wikipedia n'asturianu ampliándolu.