Abrir el menú principal

Caleb Landry Jones (7  d'avientu de 1989Garland Traducir) ye un actor estauxunidense.

Caleb Landry Jones
Caleb Landry Jones TIFF 2012.jpg
Vida
Nacimientu

Garland Traducir7  d'avientu de 1989

(29 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actor de cine, actor y músicu
IMDb nm2655177
Cambiar los datos en Wikidata

Participó en películes como The Last Exorcism (2010) y X-Men: primer xeneración (2011), onde interpreta al mutante Banshee. En 2012 protagonizó'l thriller Contraband de Baltasar Kormákur.

FilmografíaEditar

Película
Añu Títulu Papel Notes
2007 No Country for Old Men Boy on Bike como Caleb Jones
2007 Superbad Boy at Party Desacreditado
2008 The Longshots Jonesy como Caleb Jones
2010 The Last Exorcism Caleb Sweetzer
2010 The social network Fraternity Boy como Caleb Jones
2011 Summer Song Jack
2011 X-Men: primer xeneración Sean Cassidy/Banshee
2012 Contraband Andy
2012 Antiviral Syd March
2012 Byzantium Frank
2013 Tom à la ferme Guillaume Desacredito
2014 God's Pocket Leon Scarpato
2014 Queen and Country Percy
2015 Heaven Knows What Ilya
2015 Stonewall Orphan Annie
2015 Viena and the Fantomes Albert
2015 War on Everyone Birdwell En filmación
2017 Mena Bubba
Televisión
Añu Títulu Papel Notes
2009 Breaking Bad Louis 2 episodios
2010 Friday Night Lights Jimmy Adler 2008–2010

Enllaces esternosEditar