Chris Lowell

Chris Lowell (17 d'ochobre de 1984), ye un actor d'Estaos Xuníos conocíu pol so personaxe de Stosh "Piz" Piznarski en Veronica Mars y William "Dell" Parker en Private Practice.

Chris Lowell35mm film frames.svg
Chris Lowell by Gage Skidmore.jpg
Vida
Nacimientu

Atlanta17  d'ochobre de 1984

[1] (37 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Estudios
Estudios Universidá del Sur de California
Llingües falaes inglés
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisión, actor de cine, cantante, realizador, guionistadireutor de cine
Instrumentu musical voz
IMDb nm1645313
Cambiar los datos en Wikidata

EntamosEditar

Foi al prestixosu colexu Atlanta International, y ellí empezóse a interesar nel teatru y nel cine, onde fundó'l Film Program and Video Yearbook. Tuvo hasta 2005 na Universidá del Sur de California, onde nel so primer añu foi descubiertu xugando a voleibol.

Encánta-y la fotografía, viaxar y tocar preseos. Chris ye'l vocalista, pianista y toca l'harmónica nel grupu acústicu Two Shots for Poe.

CarreraEditar

En cine trabayó en Graduation y You Are Here. En televisión trabayó na serie Life As We Know It, serie de 2004 que duró namái 13 capítulos, yá que foi atayada. Pero conózse-y sobremanera pol so papel de Stosh 'Piz' Piznarski en Veronica Mars.

El so más recién papel ye na serie Private Practice xunto a Kate Walsh y Tim Daly ente otros. Chris interpreta a Dell Parker, un recepcionista que s'atopa estudiando pa convertise en enfermeru obstétrico-xinecolóxicu.

FilmografíaEditar

Añu Títulu Personaxe Notes
2011 The Help Stuart Whitworth Película
2007-2010 Private Practice William “Dell” Parker Serie TV
2009 Up in the air Ayudante Película
2006-2007 Veronica Mars Stosh “Piz” Piznarski Serie TV
2006 You Are Here Henry Pincus (Movie)
2006 Graduation Michael Mayer (Movie)
2004 Life As We Know It Jonathan Fields Serie TV
2014 Veronica Mars Stosh “Piz” Piznarski Pelicula
2014 Enlisted Cabu Hill Serie TV

Enllaces esternosEditar

  1. Afirmao en: Gemeinsame Normdatei. Data de consulta: 3 mayu 2014. Autor: Biblioteca Nacional d'Alemaña.