Diferencies ente revisiones de «FOX»

Contenido eliminado Contenido añadido
m Bot: Troquéu automáticu de testu (- \|\-\n +\n|- )
m Bot: Orotografía habitual na wiki
Llinia 58:
La cadena de televisión estrenar en prime time'l 5 d'abril de 1987, cola serie [[Married with Children|Married... with Children]] y [[The Tracey Ullman Show]]. Añedir un nuevu show cada selmana mientres les próximes selmanes, cola serie [[21 Jump Street]], el Sr. Presidente y de Duet completar el so horariu de domingu. A partir del 11 de xunetu, la rede llanzó'l so programa inaugural la nueche del sábadu con dos hores estreno de la película d'home llobu, y mientres los siguientes trés selmanes, la serie Les Nueves Aventures de Beans Baxter, cantar de Karen y Un llocu sueltu en Beverly Hills, añediéronse. Tantu Karen cantar y Un llocu sueltu en Beverly Hills fueron atayaos pol empiezu de la temporada televisiva 1987-1988, el llanzamientu de la rede la primer cayida, y fueron reemplazaos pola Segunda Oportunidá y Muyeres na cárcel.
 
La cadena yá decidiera atayar l'últimu show, y había una serie de reemplazu llamada L'informe Wilton Norte nel desenvolvimientu, cuando'l show empezó un resurdimientu de les calificaciones cola so anfitrión de la güéspede final, el comediante Arsenio Hall. Wilton Norte duró namá unes poques selmanes, sicasí, la rede nun pudo llegar a un alcuerdu col Conceyu pa volver a toa priesa cuando s'alicar la última demostración a principios de 1988. L'espectáculu volvió a presentadores convidaos de nuevu, a la llarga selecciónseleición de Ross Shafer como la so see permanente, y atayóse definitivamente n'ochobre de 1988, ente que Hall robló un alcuerdu con Paramount Television pa desenvolver el so propiu llate show sindicáu de falar la nueche, El Show d'Arsenio Hall.
 
A esta sumóse'l so tercer nueche de la programación de la temporada televisiva 1989-1990. Adulces añedir nueches de programación nos próximos años, que se tresmite siete noche per primer vegada na temporada televisiva 1993-1994. La temporada 1989-1990 tamién cuntó con una serie reemplazo de temporada, Los Simpson, clasificáu nun triple empate pal puestu 28 nes calificaciones de Nielsen, convertir na primer serie de Fox en llegar al Top 30.
Llinia 440:
|}
 
== VeaseVer tamién ==
* [[Anexu:Canales de televisión afiliaos a Fox]]
* [[FOX (España)]]
Llinia 449:
 
== Referencies ==
{{listarefllistaref}}
 
== Enllaces esternos ==