Diferencies ente revisiones de «Million Dollar Baby»

Contenido eliminado Contenido añadido
m Bot: Troquéu automáticu de testu (-Vease tamién +Ver tamién)
m Bot: Troquéu automáticu de testu (-\b(N|n)amá\b +\1amái)
Llinia 22:
Maggie queda tetrapléxica, inmóvil de pescuezu pa embaxo y con necesidá d'un respirador. Frankie pasa tol so tiempu al llau de la so cama nel hospital y fai que la treslladen pa tar más cerca de la so casa, onde permanez al so llau.
 
La familia de Maggie anuncia que dirán visitala, incluyendo al so hermanu qu'acababa de salir de prisión. Sicasí, alleguen al hospital varios díes dempués de llegar a la ciudá, vistíos con camisetes de parques d'atracciones que visitaron antes de dir ver a Maggie, y con un abogáu. Los sos familiares intenten convencela de que los faiga responsables de los sos bienes, pero Maggie afaya finalmente'l verdaderu calter de la so familia y refugar. De magar, Frankie queda namánamái con Maggie, a la cual tuéyen-y una pierna al sufrir nella una [[cangrena]].
 
Col tiempu, Maggie píde-y a Frankie que'l mate, yá que yá realizara'l so mayor deséu, que yera ser una boxeadora famosa y conocer el mundu. Frankie espántase ante tal proposición, pero dempués de dellos intentos de suicidiu per parte de Maggie (mordiéndose la llingua), finalmente apuerta. Desconécta-y el respirador que-y apurre osíxenu ya inyécta-y una sobredosis de [[adrenalina]] a Maggie, que muerre. Mientres la inyección, Frankie revéla-y a Maggie el significáu de ''Mo Cuishle'': "El mio amor, la mio sangre".