Diferencies ente revisiones de «Daniela Bianchi»

Contenido eliminado Contenido añadido
m Iguo plurales
Llinia 10:
Presentar al concursu Miss Universu en 1960 y resultó electa reina del certame como 'Miss Fotogenica'.
 
[[Terence Young]], unu d'el direutores de la serie Bond, buscaben a la intérprete de Tatiana Romanova nel filme ''[[Dende Rusia con amor (película)|Dende Rusia con amor]]'', en 1962 y citaron a un casting a Bianchi, pero ella refugó dir yá que taba con un resfrío en cama. Virtualmente ellos productores tuvieron que dir a la casa de Bianchi y realizaron un casting con ella en cama y resultó electa pol so innegable guapura y encantu, dotes necesaries pa interpretar al personaxe clave del filme. Pa este mesmu papel tamién s'embaraxó a [[Virna Lisi]], quien afirma que refugó faelo, penándose dempués.
 
L'únicu detalle foi la so voz que nun yera acorde a la imaxe de l'axente rusa qu'interpretaba y tuvo que ser dobláu por una doble de voz. Aun así, l'actuación de Bianchi resultó convincente y el filme tuvo un gran ésitu.
 
Dempués del filme Bianchi realizó dellos filmes más bien discretos hasta [[1968]], na que se dedicó a otra actividá. Solo en 1990, apaeció nuna [[parodia]] de [[James Bond]], xuntu al hermanu de Sían, [[Neil Connery]] n'Operación 000.