Diferencies ente revisiones de «Academia Militar de los Estaos Xuníos»

Contenido eliminado Contenido añadido
m Iguo testu: -"aéreu" +"aereu"
m Iguo testu: -"pequenu" +"pequeñu"
Llinia 91:
* El centru de visitantes ufierta vídeos históricos ya informativos, estacionamiento, habitaciones de descansu, negociu de vienta d'alcordances, mapes, panfletos, una maqueta a escala real d'una habitación de cadete nes barraques, y un ''auditorium''. Entámense visites empuestes a l'academia. Estos percorríos, única forma de que los visitantes apuerten a les instalaciones internes, son operaes por un contratista priváu, West Point Tours Inc., y parten del centru delles vegaes al día.
 
* El muséu de West Point ta allugáu detrás del centru de visitantes, nes anovaes instalaciones del Olmsted Hall, donáu pol [[mayor xeneral]] George H. Olmsted en 1922. Les colecciones del muséu inclúin importantes grupos d'armamentu, artillería, uniformes, arte militar y oxetos que reflexen la hestoria de West Point. Contién dalgunos de les ayalgues militares más importantes de Norteamérica y una de les más belles colecciones d'armes militares pequenespequeñes.
* Cada unu de los conflictos bélicos nos que participó Estaos Xuníos ta representáu en dalguna de les 135 exhibiciones del muséu. Otra galería describe la hestoria militar del país mientres los periodos de paz. Tamién esisten colecciones sobre civilizaciones antigües y modernes, como sofitu al llabor académicu.
* West Point ye'l primer sitiu d'interés pa los turistes que percuerren la ruta ente Nueva York y [[Albany]] a lo llargo del ríu Hudson.