Diferencies ente revisiones de «Aeropuertu Intercontinental George Bush»

Contenido eliminado Contenido añadido
m iguo contraición: /\b(a) (l)a( área)/iu => $1$2$3
m iguo contraición: /\b(l)a (área)\b/ui => $1'$2
Llinia 54:
L'Aeropuertu Intercontinental George Bush cunta con un total de cinco terminales que tomen 1 kilómetru cuadráu (250 acres). Les terminales del IAH cunten con una forma única y nun son d'un diseñu en particular. Les renovaciones de llargu plazu entamen poner a les terminales nuna llinia horizontal (similar al Hartsfield en Atlanta).
 
Esisten trés entraes principales escontra la l'área de terminales del IAH. El Boulevard JFK ye l'arteria principal escontra l'aeropuertu y crúciase con Greens Road que se vuelve una autopista. el Parkway Will Clayton que cuerre d'este a oeste, ye otru camín principal pal IAH. El Conector Hardy Tollway cuerre d'oeste a este conectando'l Boulevard JFK col Camín Hardy Toll.
 
Na Terminal A tán les operaciones doméstiques y de Canadá de les llinies distintes a United (incluyendo les operaciones de Air Canada Express) y toles operaciones de United Connection, na Terminal B tán toles operaciones doméstiques (y de Canadá) de United Express, na Terminal C tán la mayoría de les operaciones doméstiques (y de Canadá) de United, na Terminal D tán toles operaciones internaciones que nun son de United (incluyendo United Express) y na Terminal Y tán los servicios de toles operaciones internacionales de Continental (y tamién delles operaciones de United).