Glen Corbett

Glen Corbett

Glen Corbett (15  de setiembre de 1922Wayne Traducir - 15  d'agostu de 1997Houston), foi un actor, actor de televisión y actor de cine estauxunidense.

Glen Corbett35mm film frames.svg
ViolentYears GlenCorbitt.JPG
Vida
Nacimientu Wayne Traducir15  de setiembre de 1922
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Fallecimientu

Houston15  d'agostu de 1997

(74 años)
Causa de la muerte cáncanu
Familia
Casáu/ada con Adrienne Ellis  (1966 -  1975)
Fíos/es
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisiónactor de cine
IMDb nm0390228
Cambiar los datos en Wikidata

BiografíaEditar

Nacíu en New York, el so verdaderu nome yera Larry Holden (fíu de l'actriz Gloria Holden). Casada con actiz Adrienne Ellis, y divorciáronse en 1975. Frutu d'esa unión nacieron dos fíos, Laurie Holden (1972) y Christopher Holden (1974).

Glen Corbett trabayó xunto a Marilyn Monroe y Mickey Rooney nel filme de 1950 The Fireball, col papel de Mack Miller.

Glen Corbett finó en Houston (Texas), en 1997, por causa de un cáncer.

Filmografía escoyidaEditar

  • The Silver Theatre (TV) (1950)
  • The Fireball (1950)
  • Fixed Baïonetts! (1951)
  • Dragnet (TV) (1955)
  • The Violent Years (1956)
  • Star Trek (TV) (1967)

Enllaces esternosEditar