Gustaf Skarsgård

actor suecu

Gustaf Caspar Orm Skarsgård /ˈskɑːʂɡoːɖ/ (12  de payares de 1980Estocolmu) ye un actor suecu famosu por interpretar a Floki na serie Vikings.

Gustaf Skarsgård35mm film frames.svg
Gustaf Skarsgård 2013 (cropped).jpg
Vida
Nacimientu

Estocolmu12  de payares de 1980

[1] (41 años)
Nacionalidá Bandera de Suecia Suecia
Familia
Padre Stellan Skarsgård
Madre My Skarsgård
Hermanos/es
Estudios
Estudios Swedish National Academy of Mime and Acting (en) Traducir
Llingües falaes suecu[2]
Oficiu actor, actor de cine, actor de televisióndireutor de cine
Premios
Nominaciones
IMDb nm0803890
Cambiar los datos en Wikidata

BiografíaEditar

Ye fíu d'una doctora y del famosu actor Stellan Skarsgård, tien cinco hermanos: Eija, Valter, Sam, y los actores Bill Skarsgård y Alexander Skarsgård. Tamién tien un mediu hermanu llamáu Ossian.

El so padrín ye l'aclamáu actor suecu Peter Stormare.[3]

FilmografíaEditar

  • Vikings (TV series) (2013)
  • Kon-Tiki (filme, 2012) (2012)
  • The Way Back (2010)
  • Trust Me (2010 filme) (2010)
  • Patrik, Age 1.5 (2008)
  • Arn – The Knight Templar (2007)
  • Exit (2006)
  • Snapphanar (filme) (2006)
  • Förortsungar (2006) (Kidz in da Hood)
  • Score (2006) (TV)
  • Never Be Mine (2006)
  • The Last Drop (2005)
  • Solo contra sigo mesmu (2003 filme) (2003) (Ondskan)
  • Dean Osynlige (2002) (The Invisible)
  • Judith (2000) (TV)
  • D-dag - Lise (2000) (TV) (Lise's papsøn)
  • Funden som log (1989) (The Dog That Smiled)
  • Idag röd (1987) (TV)
  • Åke och hans värld (1984) (Åke and His World)

ReferenciesEditar

  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm0803890. Data de consulta: 17 ochobre 2015. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. Afirmao en: CONOR.SI. Identificador CONOR.SI: 76192867.
  3. Gustaf Skarsgård en sfi.se (en suecu). Consultáu'l 14 d'agostu de 2012

Enllaces esternosEditar