Abrir el menú principal

DiscografíaEditar

  • Grand Jacques (1954)
  • Quand On n'a Que l'Amour (1957)
  • Au Printemps (1958)
  • La Valse à Mille Temps (1959)
  • Marieke (1961)
  • Les Bourgeois (1962)
  • Les Bonbons (1966)
  • Ces Gens-Là (1966)
  • Jacques Brel '67 (1967)
  • J'arrive (1968)
  • L'Homme de la Mancha (1968)
  • Ne me quitte pas (1972)
  • Les Marquises (1977)

FilmografíaEditar

DireutorEditar

  • Franz (1971)
  • Le Far West (1973)

ActorEditar

  • La Grande Peur de Monsieur Clément (1956)
  • Les Risques du Métier (1967)
  • Mon Oncle Benjamin (1969)
  • La Bande à Bonnot (dir Philippe Fourastié) (1969)
  • Les Assassins de l'Ordre (1971)
  • Mont-Dragon (1971)
  • Franz (1971)
  • L'Aventure, c'est l'Aventure (1972)
  • Le Bar de la Fourche (1972)
  • Le Far West (1973)
  • L'Emmerdeur (1973)

Enllaces esternosEditar


Esti artículu ye un entamu. Pues ayudar a la Wikipedia n'asturianu ampliándolu.