James Rebhorn

James Rebhorn

James Rebhorn (1  de setiembre de 1948Filadelfia - 21  de marzu de 2014South Orange (es) Traducir), foi un actor de teatru, actor de cine y actor de televisión estauxunidense. Graduáu de la Universidá Wittenberg de Springfield, Ohio.

James RebhornMap symbol theatre 02.svg
James Rebhorn at the 2009 Tribeca Film Festival.jpg
Vida
Nacimientu

Filadelfia[1]1  de setiembre de 1948

[5]
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Muerte

South Orange (es) Traducir[6]21  de marzu de 2014

[5] (65 años)
Causa de la muerte Melanoma
Estudios
Estudios Universidá de Columbia
Wittenberg University (en) Traducir
Columbia University School of the Arts (en) Traducir
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor de teatru, actor de cineactor de televisión
Creencies
Relixón Luteranismu
IMDb nm0714310
Cambiar los datos en Wikidata

Morrió la nueche del 21 de marzu de 2014 por cuenta de un cáncer de piel diagnosticáu y tratáu dende 1992.

FilmografíaEditar

TeatruEditar

  • Prelude to a Kiss (2007)
  • Twelve Angry Men (2004)
  • Dinner at Eight (2002)
  • The Man Who Had All the Luck (2002)
  • Our Town (1988)
  • I'm Not Rappaport (1985)
  • Are You Now or Have You Ever Been (1979)

ReferenciesEditar

  1. 1,0 1,1 1,2 Afirmao en: Gemeinsame Normdatei. Data de consulta: 16 avientu 2014. Autor: Biblioteca Nacional d'Alemaña. Error de cita: La etiqueta <ref> ye inválida; el nome «Q36578» ta definíu delles vegaes con distintu conteníu Error de cita: La etiqueta <ref> ye inválida; el nome «Q36578» ta definíu delles vegaes con distintu conteníu
  2. Biblioteca Nacional de Francia. «autoridaes BNF» (francés). Consultáu'l 10 ochobre 2015.
  3. 3,0 3,1 Afirmao en: Internet Broadway Database. Identificador de persona d'Internet Broadway Database: 89777. Apaez como: James Rebhorn. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  4. 4,0 4,1 Afirmao en: Find a Grave. Identificador Find a Grave: 126773279. Apaez como: James Rebhorn. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  5. 5,0 5,1 Afirmao en: filmportal.de. Identificador Filmportal: 519c736959e14360905d830b0f9216d5. Apaez como: James Rebhorn. Data de consulta: 9 ochobre 2017.
  6. Afirmao en: Google Freebase Data Dump. Editorial: Google.

Enllaces esternosEditar