Abrir el menú principal

Daniel Jason Sudeikis (Fairfax, Virxinia, 18 de setiembre de 1975) ye un actor estauxunidense, miembru del repartu de Saturday Night Live. Dende 2011 actuó en delles películes como: Hall Pass, Horrible Bosses y A Good Old Fashioned Orgy.

Jason Sudeikis35mm film frames.svg
Jason Sudeikis at 2009 NYTVF.jpg
Sudeikis en 2011.
Vida
Nacimientu

Fairfax Traducir18  de setiembre de 1975

(44 años)
Grupu étnicu Pueblu irlandés
Familia
Casáu/ada con Kay Cannon  (2004 -  2010)
Pareyes Olivia Wilde
Fíos/es
Familia
Estudios
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisión, guionista, actor de cine, actor de voz y comediante
IMDb nm0837177
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Películes
Añu Títulu Papel
1998 Alien Avengers II Chester
2007 The Ten Tony Contiella
2007 Watching the Detectives Jonathan
2007 Meet Bill Jim Whittman
2008 The Rocker David Marshall
2008 Semi-Pro Danny
2008 What Happens in Vegas Mason
2010 The Bounty Hunter Stewart
2010 Going the Distance Box
2011 Hall Pass Fred
2011 Horrible Bosses Kurt Buckman
2011 A Good Old Fashioned Orgy Eric Keppler
2012 The Campaign Mitch
2013 Movie 43 Batman
2013 Epic Bomba (voz)
2013 Drinking Buddies Gene Dentler
2013 We're the Millers David Clark
2013 Tumbledown Andrew McDonnell
2013 Relanxious George
2014 Horrible Bosses 2 Kurt Buckman
2015 Masterminds

Enllaces esternosEditar