Llista d'asteroides/10701–10800

artículu de llista de Wikimedia
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
10701 - 1981 PF 8 d'agostu, 1981 Observatoriu de Harvard
10702 Arizorcas 1981 QD 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
10703 - 1981 QU3 23 d'agostu, 1981 H. Debehogne
10704 - 1981 RQ1 1 de setiembre, 1981 H. Debehogne
10705 - 1981 SL 22 de setiembre, 1981 A. Mrkos
10706 - 1981 SE2 26 de setiembre, 1981 N. G. Thomas
10707 - 1981 UV23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
10708 - 1981 UE26 25 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
10709 Ottofranz 1982 BE1 24 de xineru, 1982 E. Bowell
10710 - 1982 JE1 15 de mayu, 1982 Palomar
10711 Pskov 1982 TT2 15 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
10712 Malashchuk 1982 UE6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
10713 Limorenko 1982 UZ9 22 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
10714 - 1983 QG 31 d'agostu, 1983 IRAS
10715 Nagler 1983 RL4 11 de setiembre, 1983 B. A. Skiff
10716 Olivermorton 1983 WQ 29 de payares, 1983 E. Bowell
10717 Dickwalker 1983 XC 1 d'avientu, 1983 E. Bowell
10718 Samus' 1985 QM5 23 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
10719 Andamar 1985 TW 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
10720 Danzl 1986 GY 5 d'abril, 1986 Spacewatch
10721 Tuterov 1986 QO4 17 d'agostu, 1986 L. G. Karachkina
10722 Monari 1986 TB 1 d'ochobre, 1986 Osservatorio San Vittore
10723 - 1986 TH 3 d'ochobre, 1986 P. Jensen
10724 - 1986 VR5 5 de payares, 1986 E. Bowell
10725 Sukunabikona 1986 WB 22 de payares, 1986 K. Suzuki, T. Urata
10726 - 1987 BS2 28 de xineru, 1987 E. W. Elst
10727 Akitsushima 1987 DN 25 de febreru, 1987 T. Niijima, T. Urata
10728 - 1987 RT5 4 de setiembre, 1987 L. V. Zhuravleva
10729 Tsvetkova 1987 RU5 4 de setiembre, 1987 L. V. Zhuravleva
10730 - 1987 SU 19 de setiembre, 1987 E. Bowell
10731 - 1988 BL3 16 de xineru, 1988 H. Debehogne
10732 - 1988 BM3 17 de xineru, 1988 H. Debehogne
10733 Georgesand 1988 CP1 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
10734 Wieck 1988 CT4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
10735 - 1988 CF6 15 de febreru, 1988 E. W. Elst
10736 - 1988 DD3 22 de febreru, 1988 R. H. McNaught
10737 - 1988 DZ4 25 de febreru, 1988 R. H. McNaught
10738 - 1988 FW2 17 de marzu, 1988 W. Ferreri
10739 Lowman 1988 JB1 12 de mayu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
10740 Fallersleben 1988 RX2 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
10741 - 1988 SF3 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
10742 - 1988 VK2 7 de payares, 1988 T. Hioki, N. Kawasato
10743 - 1988 VS2 12 de payares, 1988 E. F. Helin
10744 - 1988 XO 5 d'avientu, 1988 T. Kojima
10745 Arnstadt 1989 AK6 11 de xineru, 1989 F. Börngen
10746 Mühlhausen 1989 CE6 10 de febreru, 1989 F. Börngen
10747 Köthen 1989 CW7 1 de febreru, 1989 F. Börngen
10748 - 1989 CE8 8 de febreru, 1989 H. Debehogne
10749 Musäus 1989 GH8 6 d'abril, 1989 F. Börngen
10750 - 1989 PT 9 d'agostu, 1989 E. F. Helin
10751 - 1989 UV1 29 d'ochobre, 1989 Y. Oshima
10752 - 1989 WJ1 25 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
10753 van der Velde 1989 WU4 28 de payares, 1989 F. Börngen
10754 - 1990 QV5 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
10755 - 1990 RO6 10 de setiembre, 1990 H. Debehogne
10756 - 1990 SJ2 17 de setiembre, 1990 H. E. Holt
10757 - 1990 SF3 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
10758 - 1990 SM7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
10759 - 1990 SX16 17 de setiembre, 1990 H. E. Holt
10760 Ozeki 1990 TJ3 15 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
10761 Lyubimets 1990 TB4 12 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
10762 von Laue 1990 TC4 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
10763 Hlawka 1990 TH13 12 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
10764 Rübezahl 1990 TK13 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
10765 - 1990 UZ 20 d'ochobre, 1990 A. Sugie
10766 - 1990 UB1 20 d'ochobre, 1990 A. Sugie
10767 Toyomasu 1990 UF1 22 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
10768 Sarutahiko 1990 UZ1 21 d'ochobre, 1990 T. Urata
10769 Minas Gerais 1990 UJ5 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
10770 Belo Horizonte 1990 VU5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
10771 Ouro Prêto 1990 VK6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
10772 - 1990 YM 23 d'avientu, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
10773 - 1991 AK2 7 de xineru, 1991 R. H. McNaught
10774 Eisenach 1991 AS2 15 de xineru, 1991 F. Börngen
10775 Leipzig 1991 AV2 15 de xineru, 1991 F. Börngen
10776 - 1991 CP1 12 de febreru, 1991 M. Arai, H. Mori
10777 - 1991 EB5 13 de marzu, 1991 H. Debehogne
10778 Marcks 1991 GN10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
10779 - 1991 LW 14 de xunu, 1991 E. F. Helin
10780 Apollinaire 1991 PB2 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
10781 Ritter 1991 PV31 6 d'agostu, 1991 F. Börngen
10782 Hittmair 1991 RH4 12 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
10783 - 1991 RB9 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
10784 Noailles 1991 RQ11 4 de setiembre, 1991 E. W. Elst
10785 Dejaiffe 1991 RD12 4 de setiembre, 1991 E. W. Elst
10786 Robertmayer 1991 TC3 7 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
10787 Ottoburkard 1991 TL3 4 d'ochobre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
10788 - 1991 UC 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
10789 Mikeread 1991 VL10 5 de payares, 1991 Spacewatch
10790 - 1991 XS 5 d'avientu, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
10791 - 1992 CS 8 de febreru, 1992 T. Seki
10792 Ecuador 1992 CQ2 2 de febreru, 1992 E. W. Elst
10793 Quito 1992 CU2 2 de febreru, 1992 E. W. Elst
10794 - 1992 DW5 29 de febreru, 1992 UESAC
10795 - 1992 EB5 1 de marzu, 1992 UESAC
10796 - 1992 EB8 2 de marzu, 1992 UESAC
10797 Guatemala 1992 GO4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
10798 - 1992 LK 3 de xunu, 1992 G. J. Leonard
10799 Yucatán 1992 OY2 26 de xunetu, 1992 E. W. Elst
10800 - 1992 OM8 22 de xunetu, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.