Llista de ganadores de los Premios Princesa d'Asturies

Añu Premiu Ganadores
2020 Artes Ennio Morricone y John Williams
Comunicación y Humanidaes Feria Internacional del Libro de Guadalajara y Hay Festival of Literature & Arts
Cooperación Internacional
Deportes Carlos Sainz
Lletres Anne Carson[1]
Ciencies Sociales Dani Rodrik
Investigación científica y Téunica
Concordia Sanitarios españoles na llucha escontra'l COVID-19
2019 Artes Peter Brook
Comunicación y Humanidaes Muséu Nacional del Prado
Cooperación Internacional Salman Khan y la Khan Academy
Deportes Lindsey Vonn
Lletres Siri Hustvedt
Ciencies Sociales Alejandro Portes
Investigación científica y Téunica Joanne Chory y Sandra Myrna Diaz
Concordia Gdansk
2018 Artes Martin Scorsese
Comunicación y Humanidaes Alma Guillermoprieto
Cooperación Internacional Amref Health Africa
Deportes Reinhold Messner y Krzysztof Wielicki
Lletres Fred Vargas
Ciencies Sociales Michael J. Sandel
Investigación científica y Téunica Svante Pääbo
Concordia Sylvia A. Earle
2017 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2016 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2015 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2014 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2013 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2012 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2011 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2010 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2009 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2008 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2007 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2006 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2005 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2004 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2003 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2002 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2001 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2000 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia

ReferenciesEditar