Llista de temporaes del Unión Popular de Langreo

artículu de llista de Wikimedia

Esta ye una llista de les temporaes del Unión Popular de Langreo nes lligues de fútbol españoles dende 1961. L'equipu xugó 8 temporaes en Segunda División, 17 in Segunda División B y 33 en Tercer División, ocho d'elles cuando yera la categoría de tercer nivel del futbol español.

AbreviaturesEditar

Abreviatures pa los partíos de lliga:

  • Pos = Posición final
  • PX = Partíos xugaos
  • PG = Partíos ganaos
  • PE = Partíos empataos
  • PP = Partíos perdíos
  • GF = Goles a favor
  • GC = Goles en contra
  • Pun = Puntos

Abreviatures pa los partíos de playoff:

  • PA = Playoffs d'ascensu
  • PD = Playoffs de descensu
  • → = Permaneció na mesma categoría
  • ↑ = Promocionó
  • ↓ = Descendió

Abreviatures pa les rondes:

  • C = Campeón
  • SC = Subcampeón
  • SF = Semifinales
  • CF = Cuartos de final
  • R16 = Dieciseisavos
  • R32 = Trentaidosavos
  • 6R = Sesta ronda
  • 5R = Quinta ronda
  • 4R = Cuarta ronda
  • 3R = Tercer ronda
  • 2R = Segunda ronda
  • 1R = Primer ronda
  • FG = Fase de grupos
Campeones Subcampeones Promoción Descensu

TemporaesEditar

Temporada Lliga Copa[1] Otres competiciones Máximu goliador[2]
Div Pos PX PG PE PP GF GC Pun Nome  
1961–62 1ᵘ 30 25 1 4 108 28 51
PA 5 3 0 2 9 5
1962–63 13ᵘ 30 8 9 13 33 42 25 1R   Ángel Herrero
  Victoriano Michelena
7
PD 2 1 1 0 2 0
1963–64 11ᵘ 30 10 7 13 33 40 27 R32   Tono 11
1964–65 12ᵘ 30 11 5 14 40 51 27 R1   José Antonio Calleja 9
1965–66 13ᵘ 30 10 3 17 37 58 23 R32   Eduardo del Álamo 12
PD 2 1 0 1 4 2
1966–67 13ᵘ 30 9 7 14 32 42 25 1R   Julio Santamaría 7
PD 1 1 1 0 7 4
1967–68 10ᵘ 30 12 4 14 32 37 28 R32   Julio Santamaría 7
1968–69 2ᵘ 38 26 5 7 89 33 57
1969–70 1ᵘ 38 24 11 3 70 21 59 2R
PA 2 1 1 0 2 1
1970–71 17ᵘ 38 11 10 17 24 42 32 R32   Sánchez Iglesias 7
RP 2 1 1 0 4 2
1971–72 20ᵘ 38 11 5 22 38 53 27 4R   José Miguel Secades 9
1972–73 8ᵘ 38 13 14 11 40 28 40 3R
1973–74 2ᵘ 38 20 11 7 57 30 51 4R
PA 2 1 0 1 1 5
1974–75 10ᵘ 38 13 12 13 42 30 38 1R   Francisco Mendoza 8
1975–76 11ᵘ 38 14 9 15 50 51 37 2R
1976–77 7ᵘ 38 17 7 14 69 57 41 1R
1977–78 2ªB 11ᵘ 38 14 9 15 50 51 37 2R
1978–79 2ªB 14ᵘ 38 13 10 15 42 46 36 1R
1979–80 2ªB 5ᵘ 38 19 8 11 41 31 46 3R
1980–81 2ªB 20ᵘ 38 6 11 21 41 77 23 2R   José Luis 12
1981–82 1ᵘ 38 22 9 7 83 37 53
PA 2 0 1 1 2 4
1982–83 2ᵘ 38 21 11 6 81 40 53 2R
PA 2 1 0 1 4 5
1983–84 3ᵘ 38 18 12 8 63 35 48 1R
1984–85 4ᵘ 38 22 7 9 79 42 51 1R League Cup 1R
1985–86 1ᵘ 38 25 11 2 95 51 61 2R
PA 2 1 0 1 2 3
1986–87 3ᵘ 38 23 7 8 82 36 53 R16
1987–88 2ªB 13ᵘ 38 14 8 16 47 43 36 1R   Juan Carlos 16
1988–89 2ªB 11ᵘ 38 10 14 14 43 49 34 2R   Tino 11
1989–90 2ªB 14ᵘ 38 12 10 16 39 52 34   Juan Luis 9
1990–91 2ªB 18ᵘ 38 9 11 18 38 51 29 1R   Juan Carlos 11
1991–92 3ᵘ 38 19 13 6 58 28 51 3R
PA 6 1 3 2 6 7
1992–93 3ᵘ 38 23 9 6 81 32 55 1R
PA 6 3 2 1 7 5
1993–94 2ªB 4ᵘ 38 16 11 11 60 60 43 3R   Juan Luis 15
PA 6 1 2 3 7 11
1994–95 2ªB 9ᵘ 38 16 8 14 40 43 40 2R   Javi Rico 8
1995–96 2ªB 10ᵘ 38 13 12 13 38 42 51 Copa RFEF Asturies CF   Diego Martín 11
1996–97 2ªB 14ᵘ 38 12 12 14 43 57 48 Copa RFEF Asturies CF   Borja Secades 9
1997–98 2ªB 11ᵘ 38 12 14 12 49 49 50 Copa RFEF Asturies C   Diego 8
Copa RFEF R16
1998–99 2ªB 18ᵘ 38 11 7 20 34 60 40 Copa RFEF Asturies SF   Rober 7
1999–00 5ᵘ 38 18 12 8 63 35 66 Copa RFEF Asturies 1R   Pedro Luis 15
2000–01 3ᵘ 38 24 4 10 75 33 76 Copa RFEF Asturies 1R   Javi Prendes 28
PA 6 2 2 2 5 6
2001–02 1ᵘ 38 23 10 5 57 24 79 Copa RFEF Asturies SC   Javi Prendes 19
PA 6 3 2 1 6 5
2002–03 2ªB 16ᵘ 38 11 12 15 33 39 45 PR Copa RFEF R32   Javi Prendes 16
RP 4 0 2 2 4 8
2003–04 5ᵘ 38 18 11 9 57 33 65 Copa RFEF Asturies SF   Luis Peñil 11
2004–05 4ᵘ 38 22 6 10 61 29 72 Copa RFEF Asturies FG   Ángel Lobera 20
PA 2 0 1 1 0 2
2005–06 2ᵘ 38 23 9 6 54 32 78 Copa RFEF Asturies FG   Miguélez 14
PA 2 0 0 2 1 4
2006–07 3ᵘ 38 21 11 6 61 30 74 Copa RFEF Asturies SF   Teto 15
PA 2 0 1 1 0 1
2007–08 3ᵘ 38 21 7 10 59 37 70 Copa RFEF Asturies SC   Romero 16
PA 2 1 0 1 4 2
2008–09 5ᵘ 38 17 9 12 63 39 60 Copa RFEF Asturies C   Omar 15
Copa RFEF R16
2009–10 5ᵘ 38 18 12 8 60 35 66 Copa RFEF Asturies FG   Omar 15
2010–11 3ᵘ 38 24 5 9 67 30 77 Copa RFEF Asturies SC   Diego Arias 15
PA 2 0 1 1 0 2
2011–12 3ᵘ 38 21 9 8 61 29 72 Copa RFEF Asturies SC   Carly 15
PA 2 0 0 2 1 3
2012–13 4ᵘ 38 20 11 7 54 22 71 Copa RFEF Asturies SF   Lombán 12
PA 2 0 1 1 1 2
2013–14 2ᵘ 38 23 7 8 62 28 76 Copa RFEF Asturies SF   Chus 25
PA 6 4 1 1 6 1
2014–15 2ªB 17ᵘ 38 11 10 17 37 49 43 Copa RFEF Asturies SC   Juan Carlos Ortiz 8
2015–16 2ᵘ 38 28 6 4 96 25 90 Copa RFEF Asturies FG   Claudio 28
PA 4 1 2 1 6 5
2016–17 3ᵘ 38 25 9 4 78 26 84 Copa RFEF Asturies SF   Pablo Acebal 15
PA 2 0 1 1 1 2
2017–18 2ᵘ 38 22 12 4 89 23 78 Copa RFEF Asturies C   Cris Montes 25
PA 6 3 0 3 13 7 Copa RFEF R32
2018–19 2ªB 9ᵘ 38 15 7 16 43 48 52 1R Copa RFEF R32   Roni 10
2019–20 2ªB 10ᵘ 28 10 8 10 28 33 38 1R   Davo 13
2020–21 2ªB 10ᵘ 24 7 9 8 25 30 30 Copa RFEF R16   Kalvin Ketu 7
Temporada Div Pos PX PG PE PP GF GC Pun Copa[1] Otres competiciones Nome  
Lliga Goleador(es)[2]

ReferenciesEditar

  1. 1,0 1,1 Spanish Cup Winners
  2. 2,0 2,1 Tolos goles marcaos en partíos de lliga, ensin incluyir los partíos de playoffs.

Enllaces esternosEditar