Monserrat Torrent Díaz

Monserrat Torrent Díaz (10 de mayu de 1985Santiagu), conocida tamién como Monty, ye una presentadora de televisión chilena qu'anguaño ye cara de les canales de cable Vía X y Bang TV, dambos pertenecientes al holding TVI.

Monserrat Torrent Díaz
Vida
Nacimientu Santiagu10 de mayu de 1985 (38 años)
Nacionalidá Bandera de Chile Chile
Estudios
Llingües falaes castellanu
Oficiu actrizmodelu
IMDb nm4223732 y nm1748822
Cambiar los datos en Wikidata

Tamién foi llocutora de Radio Disney, pero ensin dulda foi nel programa xuvenil Mekano onde adquirió popularidá col so estilu recatáu.

Historia editar

La llegada a la televisión editar

Empezó participando en programes infantiles como El club d'amigos de La Rede y Estación bona onda de TVN. A los 16 años actuó nun capítulu de La otra cara del espeyu, serie d'unitarios de terror dirixida por Herval Abreu y tresmitida en Mega. Tres esto integróse a Mekano na mesma canal, onde destacar por ser la más conservadora del grupu de baillarinos, una y bones el restu de les integrantes apaecíen en pantalla con diminutos traxes.

Nel programa xuvenil caltener hasta'l so fin en 2007, pasando poles etapes d'ésitu con José Miguel Viñuela y les de menor sintonía con Javier Olivares primeru y Juan Pablo Sáez al términu. Cada vez foi adquiriendo mayor notoriedá, participando de les teleseries xuveniles Xfea2 y EsCool, ente otres, amás de tar al cargu de les menciones publicitaries.

El gran desatape editar

Meses dempués de que Mekano saliera de pantalla, Monserrat foi convidada al estelar de Chilevisión Primer planu pa participar de la seición na que Jordi Castell fotografiaba a famosos desnudos. Per esos díes, tamién realizó una ardigosa sesión fotográfica pal portal Planeta Modelos.

A fines de 2007 foi reclutada pola canal de cable Vía X pa conducir un programa dedicáu al reggaetón llamáu Bang, tou suena, el que darréu daría orixe a una nueva canal de cable dedicáu a ritmos urbanos, Bang TV.

Mientres el branu del 2008 foi panelista del programa Mira quien fala, siendo candidata a Reina del Festival de Viña del Mar . Magar llograr el sestu llugar de les votaciones, la Fundación Futuru realizó una encuesta que refundió que'l públicu haber preferíu a ella como reina del certame.

Na actualidá editar

Dende la so llegada en 2007, permanez na canal de cable Vía X onde tuvo al cargu de distintos programes como Moov dedicáu a la música actual y que s'emite toles tardes. Amás, integrar a Bang TV onde conduz Soundtrax, espaciu nel qu'entrevista a figures conocíes.

Carrera editar

Teleseries editar

Videos editar

  • «Na sala» (de Nassim & M-Why)
  • «Baillarines» (de Madvanna)
  • «Nun sé si vas volver» (de Juan David Rodriguez)

Ver tamién editar

Referencies editar

Enllaces esternos editar