Abrir el menú principal

Rachel Korine (Nashville, Tennessee, 4 d'abril de 1986) ye una actriz estauxunidense.

Rachel Korine
Rachel Korine, Spring Breakers 2013.jpg
Vida
Nacimientu

Nashville4  d'abril de 1986

(33 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Casáu/ada con Harmony Korine  (2007 -
Oficiu
Oficiu actriz, actriz de televisión y actriz de cine
IMDb nm2540339
Cambiar los datos en Wikidata

Índiz

BiografíaEditar

Nacida en Nashville, Tennessee, como Rachel Simon. Rachel Korine protagonizó películes como Septien, Mister Lonely y Trash Humpers.[1] Tamién apaeció en Spring Breakers, una película escrito y empobinao pol so home Harmony Korine col cual lleva casada dende 2007.

FilmografíaEditar

Películes
Añu Titulo Papel Notes
2007 Mister Lonely Little Red Riding Hood
2009 The Dirty Ones Curtiumetraxe
2009 Trash Humpers Momma
2010 Septien Savannah
2012 Lotus Community Workshop Rach Curtiumetraxe
2012 The Fourth Dimension Rach
2012 Druid Peak Zoe
2013 Spring Breakers Cotty Co-protagonista

Vida PersonalEditar

El 4 d'abril de 2007, el día del so cumpleaños, casar nuna boda íntima col direutor de cine Harmony Korine, quien anguaño sigue siendo'l so home. Dambos tienen una fía de mancomún, Lefty Bell Korine, una neña, nacida el 27 de xineru de 2011.

ReferenciesEditar

  1. «Rachel Korine joins 'Spring Breakers'». Variety (11 de payares de 2011).