Abrir el menú principal

Theo Rossi (nacíu John Theodore Rossi el 4 de xunu de 1975 en Staten Island, Nueva York) ye un actor d'Estaos Xuníos, conocíu pol so papel na serie Sons of Anarchy como Juan Carlos "Juice" Ortiz.

Theo Rossi
Theo Rossi by Gage Skidmore.jpg
Vida
Nacimientu

Staten Island4  de xunu de 1975

(44 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Estudios
Estudios Universidad de Albany Traducir
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisión y actor de cine
Altor 180 centímetru
IMDb nm0744331
Cambiar los datos en Wikidata

Rossi asistió a SUNY Albany dende 1994-1998, y dempués empezó a apaecer en comerciales para McDonald's, Nissan, y Bud Light.

Dende 2001, Rossi foi estrella convidada en dellos programes de televisión como Veronica Mars, Bones, American Dreams, Boston Public, Heist, Las Vegas, y Grey's Anatomy. En 2008, foi escoyíu como "Juice" Ortiz na serie Sons of Anarchy, el so papel más conocíu hasta la fecha. Por cuenta de la respuesta popular, Rossi pasó a ser un miembru del repartu regular na segunda temporada.

Como actor de cine, protagonizó na película The Challenge con Mary-Kate y Ashley Olsen, Code Breakers, y tuvo un pequeñu papel en Cloverfield. Apaeció tamién en Kill Theory, The Informers y Fencewalker.

Vida PersonalEditar

Anguaño alcuéntrase en pareya con Meghan McDermott. Tienen un fíu de mancomún.

FilmografíaEditar

Cine y Televisión
Añu Película Papel Notes
2001–2002 Boston Public Brandon Webber Episodios Chapter Twenty-Nine y Chapter Thirty
2003 The Challenge Anthony
2004 NYPD Blue Pete Amici Episodiu Chatty Chatty Bang Bang
Medical Investigation Joe Vasquez Episodiu Coming Home
2005 Veronica Mars Norris Clayton Episodiu Weapons of Class Destruction
2006 Without A Trace Corey Williams Episodiu Odds or Evens
Lost Sgt. Buccelli Episodiu One of Them
Heist Vinny Momo Episodios Strife y Sex, Lies and Vinny Momo
Bones Nick Arno Episodiu The Woman in the Sand
Jericho Randy Payton Rogue River
2007 Las Vegas Jason Scott Episodios Heroes y A Hero Ain't Nothing But A Sandwich
Grey's Anatomy Stan Giamatti Episodios Crash Into Me Pt 1 y Crash Into Me Pt2
2008 Cloverfield
The Informers Spaz
Sons of Anarchy Juan Carlos "Juice" Ortiz Regular, 2008–presente
2009 Terminator: The Sarah Connor Chronicles Lieutenant Dietze Episodios Today Is the Day Pt1 y Today Is the Day Pt2
CSI: Miami Jimmy Castiguen Episodiu Dissolved
Fencewalker Boom de Boom Post-producción
Lie To Me Oficial Tressler Episodiu "Teacher and Pupils"
2012 Alcatraz Sonny Burnett Episodiu 9: "Sonny Burnett"

ReferenciesEditar