Abrir el menú principal

Orville Adam "Bill" Hader (n. Tulsa, Oklahoma, Estaos Xuníos, el 7 de Xunu de 1978) ye un actor, guionista y comediante estauxunidense. Ye más conocíu pola so participación en Saturday Night Live n'interpretar roles de sofitu en delles películes de comedia como Tropic Thunder, Pineapple Express y Superbad, ente otres. Anguaño ye unu de los guionistes de la serie animada de comedia South Park.

Bill Hader35mm film frames.svg
Billhwave.jpg
Vida
Nome completu William Thomas Hader Jr.
Nacimientu

Tulsa7  de xunu de 1978

(41 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Casáu/ada con Kenzo  (2006 -  2019)
Estudios
Estudios Scottsdale Community College Traducir
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor, guionista, actor de televisión, actor de cine, actor de voz y productor de cine
Premios
IMDb nm0352778
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Añu Titulo Personaxe
1998 Cube Jacked City Bill
2004 Sounds Good to Me: Remastering the Sting Barnaby G. Price
2005 Hitch Justin Brennaman
Jenny Clone Padre
Office Space Reese Bolton
Hallway Recepcionista
2006 Trés son ensame Mark
Doogal: Aventures peludas Soldáu Sam (voz)
The Pity Card Dick
2007 Knocked Up Brent
Hot Rod - Saltando'l destín Dave
Superbad Oficial Slater
Los Hermanos Solomon Motociclista
2008 Cómo sobrevivir a la mio novia Brian Bretter
Pineapple Express Private Greg B. Miller
Tropic Thunder Rob Slolom
2009 Adventureland (película) Bobby
Una Nueche nel Muséu 2: La Batalla del Smithsoniano George Armstrong Custer
Añu Unu Shaman
Cloudy with a Chance of Meatballs Flint Lockwood (voz)
2010 Hoodwinked 2: Hood vs. Evil Hansel (voz)
Megamind Bob Escayos (voz)
2011 Paul Axente Haggard
2012 Homes de negru 3 Andy Warhol (Axente W)
2013 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 Flint Lockwood(voz)
2014 The Skeleton Twins Milo Dean
2015 Trainwreck Aaron
2015 Inside Out Medrana (voz)

Enllaces esternosEditar