Catherine Bach

Catherine Bach

Catherine Bach (1  de marzu de 1954Warren (es) Traducir) ye una actriz d'Estaos Xuníos.

Catherine Bach35mm film frames.svg
Catherine Bach.jpg
Vida
Nome completu Catherine Bachman
Nacimientu

Warren (es) Traducir1  de marzu de 1954

[1] (66 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Estudios
Estudios Universidá de California en Los Angeles
Oficiu
Oficiu actriz, actriz de televisiónactriz de cine
IMDb nm0000280
catherinebach.com
Cambiar los datos en Wikidata

CarreraEditar

Nacida en Cleveland, Ohio, Estaos Xuníos. La so primer actuación na pantalla foi en The Midnight Man con Burt Lancaster, na qu'interpretó a una alumna. Ye recordada por interpretar el papel de Daisy Duke na popular serie The Dukes of Hazzard 1979-85, repitiendo'l papel nes películes pa televisión The Dukes of Hazzard: Reunion! (1997), The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood 2000. En 1991 protagonizó la serie African Skies, como Margo Dutton. Tamién actuó nes películes Thunderbolt and Lightfoot con Clint Eastwood 1974, Nicole 1978, Cannonball Run II 1984, y Rage and Honor 1992.

FilmografíaEditar

  • 1974: The Midnight Man
  • 1974: Thunderbolt and Lightfoot
  • 1975: Hustle
  • 1979-1985: The Dukes of Hazzard (serie de televisión)
  • 1984: Cannonball Run II
  • 1989: Driving Force
  • 1989: Street Justice
  • 1989: Criminal Act
  • 1990: Masters of Menace
  • 1991: African Skies (serie de televisión)
  • 1992: Rage and Honor
  • 1992: The Nutt House
  • 1997: The Dukes of Hazzard: Reunion!
  • 2000: The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood
  • 2006: Monk

ReferenciesEditar

  1. Afirmao en: SNAC. Identificador SNAC Ark: w6rk9c65. Apaez como: Catherine Bach. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  • La maxa de la televisión arxentina Escritu por Jorge Nielsen,Hugo F. Vega