Abrir el menú principal

Cayden Boyd (24  de mayu de 1994Bedford (Texas) Traducir), ye un actor de televisión, actor de voz y actor de cine estauxunidense. Mora en Los Angeles colos sos padres y la so hermana mayor, l'actriz Jenna Boyd. Cayden ye amigu de la música y el deporte, toca'l violín y el chello y amás ta nun equipu de fútbol. Almitió tamién ser un cristianu totalmente devotu.

Cayden Boyd35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Bedford (Texas) Traducir24  de mayu de 1994

(25 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Grupu étnicu Irlandés estauxunidense
Cheroqui
Anglo americano Traducir
French Canadian American Traducir
Australian American Traducir
xermano-estauxunidense
Pueblos nativos de los Estados Unidos Traducir
Scotch-Irish Americans Traducir
sueco-estauxunidenses
Inmigración galesa en Estados Unidos Traducir
Familia
Hermanos/es
Estudios
Estudios Universidad Pepperdine Traducir
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor de televisión, actor de voz y actor de cine
Creencies
Relixón cristiano Traducir
IMDb nm1064823
Cambiar los datos en Wikidata

Boyd consiguió'l so primeres pequeños papeles en televisión y comerciales. En 2005, interpretó a Max en Les aventures de Sharkboy y Lavagirl en 3-D. Más apocayá, interpreta a Warren Worthington III mozu en X-Men: The Last Stand, y tuvo un papel estelar en Have Dreams, Will Travel (2007). Apaeció n'episodios de series de televisión como Crossing Jordan , Cold Case y Scrubs . En 2008, apaeció xunto a Julia Roberts y Willem Dafoe en Fireflies in the Garden.

FilmografíaEditar

Añu Película Papel
2002 Fault Mark mozu
2003 Ríu Místicu Michael Boyle
Un vienres de llocos Amigu de Harry
Exposed Jared
2004 Envy Mozu
Cuestión de Pelotes Timmy
Crossing Jordan Kyle Moren
2005 Les aventures de Sharkboy y Lavagirl Max
2006 Fiscal Chase Sonny
X-Men: La batalla final Angel mozu
2007 Have Dreams, Will Travel Ben Reynolds
2008 Luciérnagas nel xardín Michael nuevu
2010 Past Life Noah Powell
2015 Escaping Amish Isaac

Premios y nominacionesEditar

Premiu Añu Categoria Resultáu Trabayu
Premios Artista Mozu 2003 Meyor Actuación nuna Comercial Nomáu McDonalds

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar