Clarence Clemons

Clarence Clemons (Norfolk, Virxinia, Estaos Xuníos, 11 de xineru de 1942 - 18 de xunu de 2011, Florida, Estaos Xuníos),[1] recibía'l nomatu de Big Man foi un músicu estauxunidense. Conocíu principalmente por ser el saxofonista de la E Street Band, polos sos discos en solitario y por collaboraciones con importantes figures musicales.

Clarence Clemons35mm film frames.svg
Clarence clemons Olbrich.JPG
Vida
Nome completu Clarence Anicholas Clemons Jr.
Nacimientu Norfolk (Virxinia)11  de xineru de 1942
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Grupu étnicu Afroestauxunidense
Fallecimientu

Palm Beach (es) Traducir18  de xunu de 2011

(69 años)
Sepultura Ḥawai
Causa de la muerte accidente vascular cerebral
Estudios
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor, saxofonistaactor de televisión
Xéneru artísticu Rock
Instrumentu musical saxofón
Discográfica Columbia Records
IMDb nm0166317
clarenceclemons.com
Cambiar los datos en Wikidata

DiscografíaEditar

Discografía cola E Street Band al completoEditar

Discografía con Bruce SpringsteenEditar

Discografía con Gary U.S. BondsEditar

Álbumes o singles en collaboración con otros artistesEditar

Discografía con unu o más miembros de la E Street BandEditar

Discografía como solistaEditar

FilmografíaEditar

  • 1977 - New York, New York como Cecil Powell.
  • 1989 - El alucinante viaje de Bill y Ted como'l miembru central del conseyu del futuru.
  • 1993 - Distracción fatal como Clarence.
  • 1998 - El ritmo continúa como miembru de los Luisiana Gator Boys.
  • 1999 - Swing como Jack.
  • 2011 - The Edge of Glory interpretándose a si mesmu.

ReferenciesEditar