Hal Needham

Hal Needham

Hal Brett Needham, (Memphis, Tennessee, 6 de marzu de 1931Los Angeles, California, 25 d'ochobre de 2013) foi un especialista, cineasta y actor d'Estaos Xuníos de cine y televisión.

Hal Needham35mm film frames.svg
Hal needham 2011.jpg
Vida
Nacimientu

Memphis[1]6  de marzu de 1931

[4]
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Muerte

Los Angeles[1]25  d'ochobre de 2013

[4] (82 años)
Causa de la muerte cáncanu
Familia
Casáu con Dani Crayne
Oficiu
Oficiu direutor de cine, guionista, actor de cine, especialista de cine, actor de televisiónproductor de cine
Nominaciones
IMDb nm0624102
Cambiar los datos en Wikidata

Finó'l 25 d'ochobre de 2013 en Los Angeles (California) a los 82 años d'edá.[6]

Seleición de la so filmografíaEditar

DireutorEditar

  • Los Caradures (1977)
  • Hooper, l'increíble (1978)
  • Cactus Jack (1979)
  • Vuelven los caradures (1980)
  • Los llocos del Cannonball (1981)
  • Megaforce (1982)
  • As de plumes (1983)
  • Los llocos del Cannonball II (1984)
  • Rad (1986)
  • Body Slam (1986)

ReferenciesEditar

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 Afirmao en: Gemeinsame Normdatei. Data de consulta: 19 avientu 2014. Autor: Biblioteca Nacional d'Alemaña. Error de cita: La etiqueta <ref> ye inválida; el nome «Q36578» ta definíu delles vegaes con distintu conteníu Error de cita: La etiqueta <ref> ye inválida; el nome «Q36578» ta definíu delles vegaes con distintu conteníu Error de cita: La etiqueta <ref> ye inválida; el nome «Q36578» ta definíu delles vegaes con distintu conteníu
  2. 2,0 2,1 Biblioteca Nacional de Francia. «autoridaes BNF» (francés). Consultáu'l 10 ochobre 2015.
  3. 3,0 3,1 Afirmao en: SNAC. Identificador SNAC Ark: w6jw9pt6. Apaez como: Hal Needham. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  4. 4,0 4,1 Afirmao en: Find a Grave. Identificador Find a Grave: 119289862. Apaez como: Hal Needham. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  5. «Hal Needham Dead; Legendary Stuntman and Director Was 82».
  6. Hal Needham dies at 82; legendary Hollywood stuntman turned direutor.

Enllaces esternosEditar