Abrir el menú principal

Hal Brett Needham, (Memphis, Tennessee, 6 de marzu de 1931Los Angeles, California, 25 d'ochobre de 2013) foi un especialista, cineasta y actor d'Estaos Xuníos de cine y televisión.

Hal Needham35mm film frames.svg
Hal needham 2011.jpg
Vida
Nacimientu Memphis6  de marzu de 1931
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Fallecimientu

Los Angeles25  d'ochobre de 2013

(82 años)
Causa de la muerte cáncanu
Familia
Casáu/ada con Dani Crayne
Oficiu
Oficiu direutor de cine, guionista, actor de cine, especialista de cine, actor de televisión y productor de cine
Nominaciones
IMDb nm0624102
Cambiar los datos en Wikidata

Finó'l 25 d'ochobre de 2013 en Los Angeles (California) a los 82 años d'edá.[1]

Seleición de la so filmografíaEditar

DireutorEditar

  • Los Caradures (1977)
  • Hooper, l'increíble (1978)
  • Cactus Jack (1979)
  • Vuelven los caradures (1980)
  • Los llocos del Cannonball (1981)
  • Megaforce (1982)
  • As de plumes (1983)
  • Los llocos del Cannonball II (1984)
  • Rad (1986)
  • Body Slam (1986)

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar