Joe Don Baker

Joe Don Baker (12  de febreru de 1936Groesbeck (es) Traducir), ye un actor, actor de xéneru, actor de televisión y actor de cine estauxunidense.

Joe Don Baker35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Groesbeck (es) Traducir12  de febreru de 1936

[2] (84 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Estudios
Estudios Universidad del Norte de Texas (es) Traducir
Oficiu
Oficiu actor, actor de xéneru, actor de televisiónactor de cine
IMDb nm0000833
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

  • Strange Wilderness (2008) .... Bill Calhoun
  • The Dukes of Hazzard (2005) .... Governor Jim Applewhite
  • The Commission (2003) .... Rep. Hale Boggs
  • Vegues, City of Dreams (2001) .... Dylan Garrett
  • Poodle Springs (1998) (TV) .... P.J. Parker
  • La mañana nunca muerre (1997) .... Jack Wade
  • George Wallace (1997) (TV) .... Big Jim Folsom
  • Mars Attacks! (1996) .... Sr. Norris
  • Felony (1996) .... Donovan
  • GoldenEye (1995) .... Jack Wade
  • The Grass Harp (1995) .... Xérif Junius Candle
  • Congo (1995) .... R.B. Travis
  • Panther (1995) .... Brimmer
  • Underneath (1995) .... Clay Hinkle
  • Reality Bites (1994) .... Tom Pierce
  • Ring of Steel (1994) .... Man in Black
  • The Distinguished Gentleman (1992) .... Olaf Andersen
  • Cape Fear (1991) .... Claude Kersek
  • The Children (1990) .... Cliffe Wheater
  • Criminal Law (1988) .... Det. Mesel
  • Defrosting the Fridge (1988) (TV) .... Hunter McCall
  • Leonard Part 6 (1987) .... Nick Snyderburn
  • The Killing Time (1987) .... Carl Cunningham
  • The Living Daylights (1987) .... Brad Whitaker
  • Getting Even (1986) .... King R. Kenderson
  • Fletch (1985) .... Chief Jerry Karlin
  • Final Justice (1985) .... Deputy Xérif Thomas Jefferson Geronimo III
  • The Natural (1984) .... The Whammer
  • Joysticks (1983) .... Joseph Rutter
  • Wacko (1983) .... Dick Harbinger
  • Speedtrap (1977) .... Pete Novick
  • The Shadow of Chikara (1977) .... Wishbone Cutter
  • Checkered Flag or Crash (1977) .... Walkaway Madden
  • The Pack (1977) .... Jerry
  • Mitchell (1975) .... Mitchell
  • Framed (1975) .... Ron Lewis
  • Golden Needles (1974) .... Dan
  • The Outfit (1973) .... Cody
  • Charley Varrick (1973) .... Molly
  • Walking Tall (1973) .... Buford Pusser
  1. Afirmao en: SNAC. Identificador SNAC Ark: w6sp457k. Apaez como: Joe Don Baker. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. Afirmao en: Internet Broadway Database. Identificador de persona d'Internet Broadway Database: 95713. Apaez como: Joe Don Baker. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.