Abrir el menú principal

Julie Beth Hagerty (Cincinnati, Ohio, 15 de xunu de 1955) ye una actriz y modelu estauxunidense, reconocida pola so interpretación de Elaine nes películes Airplane! (1980) y Airplane II: The Sequel (1982). Otres de les sos apaiciones en cine inclúin A Midsummer Night's Sex Comedy (1982), Lost in America (1985), A Guy Thing (2003) y A Master Builder (2014).[1]

Julie Hagerty35mm film frames.svg
Julie Hagerty Sidewalks Entertainment 2019.png
Vida
Nacimientu

Cincinnati15  de xunu de 1955

(64 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actriz de televisión, actriz de cine, modelu, actriz de teatru y actriz de voz
Premios
IMDb nm0353546
Cambiar los datos en Wikidata

Filmografía escoyidaEditar

  • 1980 - Airplane!
  • 1982 - A Midsummer Night's Sex Comedy
  • 1982 - Airplane II: The Sequel
  • 1985 - Lost in America
  • 1985 - Goodbye, New York
  • 1985 - Bad Medicine
  • 1989 - Bloodhounds of Broadway
  • 1989 - Rude Awakening
  • 1990 - Reversal of Fortune
  • 1995 - The Wife
  • 1997 - O Turn
  • 1998 - Mel
  • 2001 - Freddy Got Fingered
  • 2001 - Storytelling
  • 2002 - Bridget
  • 2002 - The Badge
  • 2003 - A Guy Thing
  • 2005 - Pizza
  • 2005 - A Host of Trouble
  • 2005 - Just Friends
  • 2006 - Pope Dreams
  • 2009 - Confessions of a Shopaholic
  • 2009 - Make Up
  • 2013 - A Master Builder
  • 2015 - Larry Gaye: Renegade

ReferenciesEditar

  1. «Film Review: A Master Builder - News - Architectural Record». Archrecord.construction.com. Consultáu'l 11 d'agostu de 2014.

Enllaces esternosEditar