Kyla Kenedy

Kyla Kenedy White (4  de febreru de 2003Charleston) ye una actriz estauxunidense. Ye conocida mayormente pola so interpretación de Mika Samuels na serie The Walking Dead. Nesa serie mundialmente famosa destacóse realmente amosando facetes d'una futura gran actriz faciendo la so apaición na Temporada 4. Ye bien querida polos sos compañeru d'elencu y hai entabláu amistá con Chandler Riggs mientres el rodaxe de los capítulos, amás yá se conocía con Brighton Sharbino quien fixo'l papel de la so hermana na serie. Elles asistieron a la mesma Escuela de Formación Actoral y son bien amigues fuera del set. Ente otros proyeutos nos que trabayó atópense películes como Raising Izzie cola cual ganó un premiu, The Three Stooges, The Yellow Walpaper y Hidden Away, según tamién trabayó nes series CSI: Crime Scene Investigation y The New Normal. Adora a los animales y tien un gatu llamáu Louie a quien rescató de la cai.

Kyla KenedyPicto infobox character.png
Kyla Kenedy.jpg
Vida
Nacimientu

Charleston4  de febreru de 2003

[1] (17 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actriz infantil, actriz, actriz de televisiónactriz de cine
IMDb nm2472838
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Películes
Añu Títulu Rol Notes
2012 Raising Izzie Izzie Protagonista
2012 Los trés chiflados

Papel menor

2012 The Yellow Wallpaper Mozu Sarah Weiland Papel Menor
2015 Love Is All You Need? Emily Curtis Post-producción
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
2011 CSI: Crime Scene Investigation Fiona Chambliss Convidada
2012 Doc McStuffins Tamara Doblaxe
2012-2013 The New Normal Rebecca Personaxe Recurrente, 3 episodios
2013-2015 The Walking Dead Mika Samuels Recurrente (Temporada 4, 5 episodios)
Invitada (Temporada 5, 1 episodiu)

ReferenciesEditar

  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm2472838. Data de consulta: 14 xunetu 2016. Llingua de la obra o nome: inglés.