Llista d'asteroides/11401–11500

Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
11401 Pierralba 1999 AF25 15 de xineru, 1999 ODAS
11402 - 1999 BD 16 de xineru, 1999 T. Kobayashi
11403 - 1999 BW 16 de xineru, 1999 T. Kagawa
11404 - 1999 BX4 19 de xineru, 1999 ODAS
11405 - 1999 CV3 10 de febreru, 1999 LINEAR
11406 Ucciocontin 1999 CY14 15 de febreru, 1999 K. Korlević
11407 - 1999 CV50 10 de febreru, 1999 LINEAR
11408 - 1999 EG3 13 de marzu, 1999 L. Šarounová
11409 Horkheimer 1999 FD9 19 de marzu, 1999 LONEOS
11410 - 1999 FU34 19 de marzu, 1999 LINEAR
11411 - 1999 HK1 16 d'abril, 1999 LINEAR
11412 - 1999 JE19 10 de mayu, 1999 LINEAR
11413 Catanach 1999 JG21 10 de mayu, 1999 LINEAR
11414 Allanchu 1999 JU26 10 de mayu, 1999 LINEAR
11415 - 1999 JG81 14 de mayu, 1999 LINEAR
11416 - 1999 JK96 12 de mayu, 1999 LINEAR
11417 Chughtai 1999 JW117 13 de mayu, 1999 LINEAR
11418 - 1999 JN118 13 de mayu, 1999 LINEAR
11419 Donjohnson 1999 KS2 16 de mayu, 1999 Spacewatch
11420 - 1999 KR14 18 de mayu, 1999 LINEAR
11421 Cardano 1999 LW2 10 de xunu, 1999 P. G. Comba
11422 Alilienthal 1999 LD7 10 de xunu, 1999 Spacewatch
11423 Cronin 1999 LT24 9 de xunu, 1999 LINEAR
11424 - 1999 LZ24 9 de xunu, 1999 LINEAR
11425 Wearydunlop 1999 MF 18 de xunu, 1999 J. Broughton
11426 - 2527 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11427 - 2611 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11428 Alcinoös 4139 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11429 Demodokus 4655 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11430 - 9560 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11431 - 4843 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11432 - 1052 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11433 - 3474 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11434 - 1931 TC2 10 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
11435 - 1931 UB 17 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
11436 - 1969 QR 22 d'agostu, 1969 L. Kohoutek
11437 - 1971 SB 16 de setiembre, 1971 J. Gibson, C. U. Cesco
11438 Zel'dovich 1973 QR1 29 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
11439 - 1974 XW 14 d'avientu, 1974 Observatoriu Purple Mountain
11440 - 1975 SC2 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
11441 - 1975 YD 31 d'avientu, 1975 M. R. Cesco
11442 Seijin-Sanso 1976 UN14 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
11443 - 1977 CP 11 de febreru, 1977 E. Bowell
11444 Peshekhonov 1978 QA2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
11445 Fedotov 1978 SC7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
11446 Betankur 1978 TO8 9 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
11447 - 1978 UL4 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
11448 - 1979 MB6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
11449 Stephwerner 1979 QP 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
11450 Shearer 1979 QJ1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
11451 Aarongolden 1979 QR1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
11452 - 1980 KE 22 de mayu, 1980 H. Debehogne
11453 - 1981 DS1 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
11454 - 1981 DT2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
11455 - 1981 EN4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11456 - 1981 EK9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11457 - 1981 EF12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11458 - 1981 EV12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11459 - 1981 ET13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11460 - 1981 EZ15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11461 - 1981 EM18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11462 - 1981 ES23 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
11463 - 1981 EN24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11464 - 1981 EL28 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
11465 - 1981 EP30 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11466 - 1981 EL33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11467 - 1981 EA36 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
11468 - 1981 EU42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11469 - 1981 EZ42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11470 - 1981 EE47 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11471 - 1981 EH48 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
11472 - 1981 SE9 24 de setiembre, 1981 Observatoriu de Perth
11473 Barbaresco 1982 SC 22 de setiembre, 1982 E. Bowell
11474 - 1982 SM2 18 de setiembre, 1982 H. Debehogne
11475 - 1982 VL 11 de payares, 1982 Z. Vávrová
11476 - 1984 HH1 23 d'abril, 1984 W. Ferreri, V. Zappalà
11477 - 1984 SY1 29 de setiembre, 1984 A. Mrkos
11478 - 1985 CD 14 de febreru, 1985 K. Suzuki, T. Urata
11479 - 1986 EP5 6 de marzu, 1986 G. DeSanctis
11480 Velikij Ustyug 1986 RW5 7 de setiembre, 1986 L. I. Chernykh
11481 Znannya 1987 WO1 22 de payares, 1987 E. Bowell
11482 - 1988 BW 25 de xineru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11483 - 1988 BC4 19 de xineru, 1988 H. Debehogne
11484 Daudet 1988 DF2 17 de febreru, 1988 E. W. Elst
11485 Zinzendorf 1988 RW3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
11486 - 1988 RE6 5 de setiembre, 1988 H. Debehogne
11487 - 1988 RG10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11488 - 1988 RM11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11489 - 1988 SN 22 de setiembre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11490 - 1988 TE 3 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11491 - 1988 VT2 8 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11492 Shimose 1988 VR3 13 de payares, 1988 K. Endate, K. Watanabe
11493 - 1988 VN5 4 de payares, 1988 A. Mrkos
11494 Hibiki 1988 VM9 2 de payares, 1988 M. Yanai, K. Watanabe
11495 Fukunaga 1988 XR 3 d'avientu, 1988 K. Endate, K. Watanabe
11496 Grass 1989 AG7 10 de xineru, 1989 F. Börngen
11497 - 1989 CG1 6 de febreru, 1989 E. F. Helin
11498 Julgeerts 1989 GS4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
11499 Duras 1989 RL 2 de setiembre, 1989 E. W. Elst
11500 - 1989 UR 28 d'ochobre, 1989 J. Mueller, J. D. Mendenhall