Llista d'asteroides/11301–11400

Artículu revisáu
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
11301 - 1992 XM 14 d'avientu, 1992 S. Otomo
11302 Rubicon 1993 BM5 27 de xineru, 1993 E. W. Elst
11303 - 1993 CA1 14 de febreru, 1993 T. Hioki, S. Hayakawa
11304 - 1993 DJ 19 de febreru, 1993 T. Seki
11305 - 1993 FS6 17 de marzu, 1993 UESAC
11306 - 1993 FF18 17 de marzu, 1993 UESAC
11307 - 1993 FA40 19 de marzu, 1993 UESAC
11308 - 1993 FF76 21 de marzu, 1993 UESAC
11309 Malus 1993 PC7 15 d'agostu, 1993 E. W. Elst
11310 - 1993 SB15 19 de setiembre, 1993 H. E. Holt
11311 Peleus 1993 XN2 10 d'avientu, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11312 - 1994 AR2 14 de xineru, 1994 T. Kobayashi
11313 Kügelgen 1994 GE10 3 d'abril, 1994 F. Börngen
11314 Charcot 1994 NR1 8 de xunetu, 1994 E. W. Elst
11315 Salpêtrière 1994 NS1 8 de xunetu, 1994 E. W. Elst
11316 Fuchitatsuo 1994 TR3 5 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
11317 Hitoshi 1994 TX12 10 d'ochobre, 1994 Spacewatch
11318 - 1994 XZ4 4 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
11319 - 1995 AZ 6 de xineru, 1995 T. Kobayashi
11320 - 1995 BY 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
11321 Tosimatumoto 1995 DE1 21 de febreru, 1995 T. Seki
11322 Aquamarine 1995 QT 23 d'agostu, 1995 H. Abe
11323 Nasu 1995 QC2 21 d'agostu, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11324 Hayamizu 1995 QQ3 30 d'agostu, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11325 Slavický 1995 SG 17 de setiembre, 1995 L. Šarounová
11326 Ladislavschmied 1995 SL 17 de setiembre, 1995 L. Šarounová
11327 - 1995 SL2 17 de setiembre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11328 - 1995 UL 19 d'ochobre, 1995 V. S. Casulli
11329 - 1995 WJ2 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
11330 - 1995 WZ6 18 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11331 - 1996 FO2 17 de marzu, 1996 NEAT
11332 Jameswatt 1996 GO20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
11333 Forman 1996 HU 20 d'abril, 1996 P. Pravec, L. Šarounová
11334 Rio de Janeiro 1996 HM18 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
11335 Santiago 1996 HW23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
11336 - 1996 NS3 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
11337 Sandro 1996 PG1 10 d'agostu, 1996 M. Tombelli, G. Forti
11338 Schiele 1996 TL9 13 d'ochobre, 1996 J. Tichá, M. Tichý
11339 Orlík 1996 VM5 13 de payares, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
11340 - 1996 VN5 14 de payares, 1996 T. Urata
11341 Babbage 1996 XE2 3 d'avientu, 1996 P. G. Comba
11342 - 1996 XJ19 8 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
11343 - 1996 XP19 8 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
11344 - 1996 XH31 14 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
11345 - 1996 YM 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
11346 - 1997 AP14 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
11347 - 1997 AG21 9 de xineru, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
11348 Allegra 1997 BG9 30 de xineru, 1997 M. Tombelli, U. Munari
11349 Witten 1997 JH16 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
11350 Teresa 1997 QN4 29 d'agostu, 1997 A. López, R. Pacheco
11351 - 1997 TS25 12 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
11352 Koldewey 1997 WP22 28 de payares, 1997 ODAS
11353 Guillaume 1997 XX5 5 d'avientu, 1997 ODAS
11354 - 1997 XY9 5 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
11355 - 1997 XL11 15 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
11356 Chuckjones 1997 YA 18 d'avientu, 1997 F. B. Zoltowski
11357 - 1997 YX2 21 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
11358 - 1997 YY5 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
11359 Piteglio 1998 BP24 27 de xineru, 1998 L. Tesi, V. Cecchini
11360 Formigine 1998 DL14 24 de febreru, 1998 Osservatorio San Vittore
11361 - 1998 DD36 28 de febreru, 1998 T. Seki
11362 - 1998 EN9 6 de marzu, 1998 T. Kagawa
11363 Vives 1998 EB12 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
11364 Karlštejn 1998 FB3 23 de marzu, 1998 P. Pravec
11365 NASA 1998 FK126 23 de marzu, 1998 J. Broughton
11366 - 1998 GL9 2 d'abril, 1998 LINEAR
11367 - 1998 HJ115 23 d'abril, 1998 LINEAR
11368 - 1998 HN115 23 d'abril, 1998 LINEAR
11369 Brazelton 1998 QE33 17 d'agostu, 1998 LINEAR
11370 Nabrown 1998 QD35 17 d'agostu, 1998 LINEAR
11371 Camley 1998 QO38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
11372 - 1998 QP41 17 d'agostu, 1998 LINEAR
11373 Carbonaro 1998 QG49 17 d'agostu, 1998 LINEAR
11374 Briantaylor 1998 QU60 23 d'agostu, 1998 LONEOS
11375 - 1998 QB74 24 d'agostu, 1998 LINEAR
11376 Taizomuta 1998 SY5 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
11377 Nye 1998 SH59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
11378 Dauria 1998 SV60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
11379 Flaubert 1998 SY74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
11380 - 1998 SK100 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11381 - 1998 SZ115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11382 - 1998 SW127 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11383 - 1998 SD128 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11384 Sartre 1998 SW143 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
11385 Beauvoir 1998 SP147 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
11386 - 1998 TA18 12 d'ochobre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
11387 - 1998 UA37 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
11388 - 1998 VU4 11 de payares, 1998 L. Šarounová
11389 - 1998 VV5 11 de payares, 1998 T. Kobayashi
11390 - 1998 VG15 10 de payares, 1998 LINEAR
11391 - 1998 VA35 12 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
11392 - 1998 WC3 19 de payares, 1998 ODAS
11393 - 1998 XJ53 14 d'avientu, 1998 LINEAR
11394 - 1998 XL77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
11395 - 1998 XN77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
11396 - 1998 XZ77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
11397 - 1998 XX93 15 d'avientu, 1998 LINEAR
11398 - 1998 YP11 23 d'avientu, 1998 LINEAR
11399 - 1999 AR3 10 de xineru, 1999 T. Kobayashi
11400 Raša 1999 AT21 15 de xineru, 1999 K. Korlević