Misiva ye un grupu de punk rock asturianu fundáu nel añu 2009 en Grau. Antes de 2009 yeren conocíos como Bobby Rencor. Canten n'asturianu y en castellán. Tienen editaos siete discos en formatu DVD[1].

Misiva
Misiva records.jpg
Datos
Tipu grupu musical
Xéneru Rock y Punk
País Flag of Spain.svg España
Orixinarios de Grado.svg Grau
Fecha fundación 2010
Web oficial
Cambiar los datos en Wikidata

El so vocalista ye profesor d'asturianu, son convidaos a innumberables conciertos[2][3][4][5][6].

DiscografíaEditar

  • 2022: La Misiva, Videuclip Oficial XX+I Aniversariu.
  • 2017: En pie de Xera
  • 2015: Invencibles
  • 2013: Gran mentira
  • 2012: Versiones. Vol I
  • 2010: Parte de la solución
  • 2009: Misiva

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar