Myra Rose Blanch (sieglu de XX – sieglu de XX) foi la cuarta de la serie de fíos de Hector y Elizabeth Blanch. Myra formóse como enfermera nel Hospital del Distritu de Nambour y nel Hospital Epworth en Melbourne. En trabayando unos años nos hospitales de Victoria ella convirtióse, en 1940, convertir en novicia y empezó a trabayar nel Hospital de la Misión Continental Australiana y Innamincka, Australia del Sur. En 1942 apuntar nel Serviciu d'Enfermería del Exércitu Australianu col rangu de Teniente, trabayando en distintos allugamientos incluyendo un periodu de seis meses en Torokina nes Isla Salomón.

Myra Blanch
Vida
Nacimientu sieglu de XX
Nacionalidá Bandera de Australia Australia
Muerte sieglu de XX
Oficiu enfermera
Cambiar los datos en Wikidata

Nel so regresu a Australia en 1945 apuntar nel Royal Flying Doctor Service na base de Broken Hill permaneciendo equí mientres diez años.

Myra más tarde exerció como matrona en práutiques nel Hospital Base de Tamworth y como matrona oficial nos hospitales del Distritu de Guyra y el Xeneral de Quirindi. En 1960 foi tresferida al Hospital de Wollongong Hospital como matrona y supervisora d'enfermería. En 1966 treslladar al hospital St. Andrew's de Toowoomba onde participó na comisión del hospital..

Referencies editar

Enllaces esternos editar