Nanine Wright

actriz d'Estaos Xuníos
15-11-2020 17:07

Nanine Wright (3  de xunu de 1876Oregon - 23  de mayu de 1947California) foi una actriz de cine mudu d'Estaos Xuníos d'América. Ye conocida por sus papeles en Risky Business (1920) y la perdida serie cinematográfica Graft como Mrs. Larnigan.[1]

Nanine Wright35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu Oregon3  de xunu de 1876
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Muerte

California23  de mayu de 1947

(70 años)
Oficiu
Oficiu actriz
IMDb nm0942671
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

  • The Mysterious Witness (1923) como Mrs. John Brant
  • Play Square (1921) como la madre de Johnny
  • Risky Business (1920) como la Güela
  • The Luck of Geraldine Laird (1920) como Mrs. Fitzpatrick
  • Destiny (1919) como Mrs. Burton
  • Whom the Gods Would Destroy (1919)
  • Rosemary Climbs the Heights (1918) como Hilda Van Voort
  • The Square Deal (1918) como Mary Gilson
  • The Reed Case (1917) como Mrs. John Reed
  • The Thief Maker (curtiumetraxe) (1917) como Mrs. Stoddard
  • A Blissful Calamity (curtiumetraxe) (1917) como la madre de Westie
  • The Circus of Life (1917) papel indetermináu (ensin acreitar)
  • The Phantom's Secret (1917) como Mrs. Lavinia Marston
  • The Girl in the Garret (curtiumetraxe) (1917) como Mrs. Dunning
  • The Indian's Lament (curtiumetraxe) (1917) como Mrs. Conolly
  • The War Waif (curtiumetraxe) (1917) como la Güela
  • The Bubble of Love (curtiumetraxe) (1917) como Mrs. Seton
  • A Child of Mystery (1916) como Mrs. Andrews
  • Wanted: A Home (1916) como The Widow
  • The Whirlpool of Destiny] (1916) como Mother Giles
  • As in a Dream]] (curtiumetraxe) (1916) como Mrs. Robbins
  • Naked Hearts]] (1916) como la madre de Cecil (acreitada como Nannie Wright)
  • The Beloved Liar]] (curtiumetraxe) (1916) como Mrs. Quinby
  • The Flirt (curtiumetraxe) (1916) como Mrs. Madison (acreitada como Nannine Wright)
  • Graft (serie cinematográfica de 15 episodios) (1915) como Mrs. Larnigan
Liquor and the Law
The Tenement House Evil
The Traction Grab
Grinding Life Down
America Saved from War
Old King Coal
The Insurance Swindlers
The Patent Medicine Danger
  • The Shot (curtiumetraxe) (1915) como Mrs. Garrett

ReferencesEditar

  1. «Progressive Silent Film List: Graft». Silent Era. Consultáu'l 2008-02-10.

Enllaces esternosEditar