Abrir el menú principal
Artículu revisáu

Robert Baker (15  d'ochobre de 1979Memphis) ye un actor d'Estaos Xuníos conocíu polos sos papeles en Valentine, Grey's Anatomy, Out of Time y un papel secundariu na película Special.

Robert Baker
Vida
Nacimientu

Memphis15  d'ochobre de 1979

(39 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actor de cine y actor de televisión
IMDb nm1151899
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Cine y televisión
Añu Títulu Papel Notes
2002 JAG 1 episodiu
2003 CSI: Crime Scene Investigation Virgil Non acreditáu, 1 episodiu
2003 NCIS Seaman 1 episodiu
2004 Las Vegas Slim 1 episodiu
2004 L.A. Dragnet Robert "Bob" Allen Payne 2 episodios
2004 Six Feet Under Priest 2 episodios
2004 Veronica Mars Liam 1 episodiu
2005 Cold Case Buck Lowman, 1976 1 episodiu
2005 Reunion Cop 1 episodiu
2008–2009 Valentine Leo Francisci
Hercules Leonardo Joveson
8 episodios
2009–2010 Grey's Anatomy Dr. Charles Percy 11 episodios
2010 Law & Order: Los Angeles Actor 1 episodiu
Cine y televisión
Añu Títulu Papel Notes
1999 Angel on Abbey Street Partygoer
2001 Ruling Class Andre Película de televisión
2002 Funkhousers, TheThe Funkhousers Murch Película de televisión
2003 Old School Estudiante #2
2003 Out of Time Tony Dalton
2004 The Ladykillers
2005 Little Athens Berubi
2006 Special Everett
2006 Seraphim Falls Pope
2006 Ambrose Bierce: Civil War Stories Re-enactor Película de televiisón
2007 Save Me Lester
2007 Towelhead Sr. Joffrey

ReferenciesEditar