Abrir el menú principal

Sean Berdy (3  de xunu de 1993Boca Raton), ye un actor, animador, comediante, actor de televisión y actor de cine estauxunidense. Apaeció na secuela de la película The Sandlot 2 y anguaño protagoniza Switched at Birth, interpretando'l papel de Emmett Bledsoe. Él ye unu de los dos personaxes principales sordos na serie. Foi nomáu pa TV Breakout Star nos Teen Choice Awards 2011.

Sean Berdy35mm film frames.svg
P2217g622.jpg
Vida
Nacimientu

Boca Raton3  de xunu de 1993

(26 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actor, animador, comediante, actor de televisión y actor de cine
IMDb nm1678587
www.sean-berdy.com/
Cambiar los datos en Wikidata

Vida personalEditar

Él tamién se presentó col coru show del Distritu Escolar Independiente, Vibrations.


[1]

CarreraEditar

La serie de televisión d'ABC Family, Switched at Birth. Tamién foi nomáu pa los Teen Choice Awards 2011 na categoría TV Breakout Star.

FilmografíaEditar

Añu Títulu Personaxes Notes
2005 The Sandlot 2 Sammy Rol secundariu
2006 Bondage Mozu Trey
2008 The Legend of the Mountain Man Nick
The Deaf Family Wesley
2011–presente Switched at Birth Emmett Bledsoe Rol principal

ReferenciesEditar

  1. «2010 Deaf Teen America Pageant (2010)». Consultáu'l 25 de xunetu de 2011.

Enllaces esternosEditar