Abrir el menú principal

Thomas Patrick Lennon (9 d'agostu de 1970) ye un actor, comediante, escritor, direutor y productor d'Estaos Xuníos. Ye conocíu pol so papel como Jim Dangle en Renu 911!: Miami y Ned en 17 otra vegada.

Thomas Lennon35mm film frames.svg
Thomas Lennon - New Orleans - May 2012.jpg
Vida
Nacimientu

Oak Park Traducir9  d'agostu de 1970

(49 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Residencia Los Angeles
Grupu étnicu Irlandés estauxunidense
Llingua materna inglés
Familia
Casáu/ada con Jenny Robertson
Estudios
Estudios Universidá de Nueva York
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor, guionista, actor de cine, actor de televisión, actor de voz, novelista, productor y realizador
IMDb nm0502073
Cambiar los datos en Wikidata

Primeros añosEditar

Lennon nació en Oak Park, fíu de Kathleen y Timothy Lennon. Ye un graduáu de 1988 de Oak Park y High School River Forest , y ye d'ascendencia irlandesa. Ye amigu de l'actriz Kerri Kenney-Silver dende los 16 años.

FilmografíaEditar

Añu Película Papel Notes
1997 Viva Variety Meredith Laupin Principal
2000 Memento Doctor Secundariu
2001 Out Cold Eric Secundariu
2002 El cruceru de les lloques Sacerdote Secundariu
2003 Cómo perder a un home en 10 díes Thayer Secundariu
-y Divorce Roger Walker Menor
2005 Mentires en Nueva York Marshall Secundariu
Guía del Viaxeru Intergaláctico Eddie L'Ordenador Voz
The Godfather of Green Bay DUG Menor
Herbie: A Toa Marcha Larry Murphy Secundariu
Conversaciones con otres muyeres Camarógrafu Menor
2007 The Ten Scotty Pale Menor
Renu 911!: Miami Jim Dangle Secundariu
Pelotes en xuegu Karl Wolfschtagg Menor
2008 Hancock Mike Secundariu
2009 17 otra vegada Ned Gold Principal
Te Amo, Brother Doug Menor
Una nueche nel muséu 2: La batalla del Smithsoniano Wilbur Wright Menor
2003-2009 Renu 911! Jim Dangle Principal
2010 Un llocu viaxe al pasáu Veceru Menor
The Strip Principal
2011 Allocada convención Roger Lemke Secundariu
Males enseñances Carl Halabi Menor
Cuntando a los mios ex Dr. Barrett Ingold Menor
Dos tontos en fuga 3 Todd Secundariu
2012 Qu'Esperar Cuando Tas Esperando Craig Secundariu
The Dark Knight Rises Doctor Menor
Tinker Bell: El secretu de les faes Llectura d'Hada Voz
Blake Shelton's Not So Family Christmas Direutor Secundariu
2010-2013 Planet Sheen Pinter Secundariu
2013 Hell Baby Padre Padrigo Principal
¿Quién *&$%! son los Miller? Rick Nathanson Menor
2013-2014 Sean Saves the World Max Principal
2014 Les aventures de Peabody y Sherman Llabrador Italianu #2 Voz
The Goldbergs Tautaun Todd Menor
Transformers: Age of Extinction Xefe d'Estáu Mayor Secundariu

Vida PersonalEditar

Lennon vive en Los Angeles cola so esposa, l'actriz Jenny Robertson, y el so fíu Oliver.

Enllaces esternosEditar