Will Patton

Will Patton

Will Patton ye un actor estauxunidense nacíu'l 14 de xunu de 1954 en Charleston, Carolina del Sur.

Will Patton35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Charleston[1]14  de xunu de 1954

[2] (66 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisiónactor de cine
IMDb nm0001599
Cambiar los datos en Wikidata

Trabayó en Armageddon ente otres películes; incluyendo Fled, Copycat y La emboscada.

Dende 2011 interpreta'l papel del Coronel Dan Weaver na serie de TNT, "Falling Skies".

FilmografíaEditar

  • The November Man (2014) .... Perry Weinstein
  • Falling Skies (2011-2015) (TV).... Daniel Weaver
  • The fourth kind (2009)
  • Princess Ka'iulani (2009) .... Sanford B. Dole
  • Waking Madison (2008)
  • Lucky Days (2008) .... J.C.
  • The Canyon (2008) .... Henry
  • The Loss of a Teardrop Diamond (2008) .... Old Man Dobyne
  • American Violet (2008) .... Sam Conroy
  • Wendy and Lucy (2008) .... Mechanic
  • Numb3rs .... Lieutenant Gary Walker / ... (serie; 4 episodes, 2006-2007)
  • Dog Days of Summer (2007) .... Eli Cottonmouth
  • A Mighty Heart (2007) .... Randall Bennett
  • The List (2007) .... Harriston
  • Code Name: The Cleaner (2007) .... Riley
  • Road House 2: Last Call (2006) (TV) .... Nate Tanner
  • The Way (2006) (TV)
  • Into the West (2005) (miniserie TV) .... James Fletcher
  • The Last Ride (2004) (TV) .... Aaron Purnell
  • The Punisher (2004) .... Quentin Glass
  • Family Sins (2004) (TV) .... Philip Rothman
  • The Mothman Prophecies (2002) .... Gordon Smallwood
  • Gone in Sixty Seconds (2000)
  • Remember the Titans (2000) ... Bill Yoast
  • Breakfast of Champions(1999) ... Moe the Truck Driver
  • O.K. Garage (1998) ... Sean
  • I Woke Up Early the Day I Died (1998) ... Preacher
  • Armageddon (1998) ... Charles 'Chick' Chapple
  • The Postman (1997).... Xeneral Bethlehem
  • No way out (1987).... Scott Pritchard

Enllaces esternosEditar


  1. 1,0 1,1 Afirmao en: Gemeinsame Normdatei. Data de consulta: 15 avientu 2014. Autor: Biblioteca Nacional d'Alemaña. Error de cita: La etiqueta <ref> ye inválida; el nome «Q36578» ta definíu delles vegaes con distintu conteníu
  2. Afirmao en: SNAC. Identificador SNAC Ark: w63z0wbn. Apaez como: Will Patton. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.