William Lee Scott

William Lee Scott (6  de xunetu de 1973Nueva York) ye un actor estauxunidense de cine y televisión.

William Lee Scott35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Nueva York6  de xunetu de 1973

(48 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actor de televisiónactor de cine
IMDb nm0005406
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Añu Película
1997 Gattaca
1998 Tis the Season
1998 The Opposite of Sex
1999 October Sky
1999 Black and White
2000 Gone in 60 Seconds
2001 Pearl Harbor
2003 Identity
2003 Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
2004 The Butterfly Effect
2004 Killer Diller
2005 Beautiful Dreamer
2009 Brooklyn's Finest
2010 Nine Dead

Enllaces esternosEditar