Alana Austin

Alana Austin

Alana Austin (6 d'abril de 1982) ye una actriz d'Estaos Xuníos de cine y televisión. Desempeñó'l papel de Abby Logan na comedia Ink y protagonizó la película orixinal de Disney Channel Motocrossed.

Alana Austin35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Palm Springs6  d'abril de 1982

(38 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Estudios
Estudios Universidá del Sur de California
Keck School of Medicine (en) Traducir
Oficiu
Oficiu actriz, actriz de televisiónactriz de cine
IMDb nm0042316
Cambiar los datos en Wikidata

CarreraEditar

Austin nación en Palm Springs, California.[1] Ella ye la fía de Steven Kent Austin,[1] un productor de cine que foi'l fundador y presidente de l'agora estinguida Tag Entertainment.[2][3]

Austin fixo'l so debú actuando na película pa televisión de 1992 Criminal Behavior, protagonizada por Farrah Fawcett. Trés posteriores películes pa televisión de 1993 siguíu enantes de co-protagonizar la película de cine en 1994, North. Darréu co-protagonizó la película A Simple Twist of Fate con Steve Martin pol que foi nomada pa un Young Artist Award.[4]

En 1996, Austin foi despidida de la comedia de la CBS Ink xunto a Ted Danson y Mary Steenburgen, la serie foi atayada más tarde dempués de la so primer temporada. Depués foi estrella convidada en Sister, Sister, In the House, That '80s Show, 7th Heaven, Boston Public, Cold Case y Close to Home. Amás d'apaecer nes películes Road Rage, Hansel and Gretel, A Mother's Instinct, Popstar (xuntu a Aaron Carter) la película orixinal de Disney Channel Motocrossed.

Austin yá nun ta actuando y más apocayá, taba estudiando medicina na Universidá del Sur de California.[ensin referencies]

FilmografíaEditar

Películes
Añu Títulu Rol Notes
1992 Criminal Behavior Pequeña Jessie Película fecha pa televisión
1993 Darkness Before Dawn Mary Ann Guard (9 años) Película fecha pa televisión
1993 Ambush in Waco: In the Line of Duty Betsy Película fecha pa televisión
1993 Final Appeal Linda Biondi Película fecha pa televisión
1994 North Sarah Película de Cine
1994 A Simple Twist of Fate Mathilda McCann (10 años) Película de Cine
1996 A Mother's Instinct

Película fecha pa televisión

1998 Route 66

Direutu a DVD

1999 Dangerous Waters Chrissie Película fecha pa televisión
1999 Road Rage Cynthia Carson Película fecha pa televisión
2000 Castle Rock Andy Harper Direutu a DVD, rol principal
2001 No Place Like Home Mel McGregor Direutu a DVD
2001 Motocrossed Andrea 'Andy' Carson Película fecha pa televisión, rol principal
2001 The Retrievers Liz Lowry Película fecha pa televisión
2002 Hansel and Gretel Wood Fairy Direutu a DVD
2002 The Santa Trap

Película fecha pa televisión

2003 Miracle Dogs Kelly Maguire Película fecha pa televisión
2004 Motocross Kids Callie Reed Direutu a DVD
2005 Supercross Rider Girlfriend Película de Cine
2005 Popstar Jane Brighton Direutu a DVD
2006 Miracle Dogs Too Natalie Direutu a DVD
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
1995 In the House Terry 1 episodiu
1996–1997 Ink Abby Logan Recurrente
1997 Total Security

1 episodiu

1997 Sister, Sister Beth 2 episodios
2002 That '80s Show

Episodiu piloto

2002 7th Heaven Maria Davis 1 episodiu
2002 Boston Public Jen Kenney 2 episodios
2005 Cold Case Angie Parrington 1 episodiu
2006 Close to Home Kellie Sexton 1 episodiu

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar