Amy Yasbeck

actriz estauxunidense

Amy Marie Yasbeck, más conocida como Amy Yasbeck (Ohio, 12 de setiembre de 1962), ye una actriz de cine y televisión d'Estaos Xuníos. Casada col fináu actor John Ritter.

Amy Yasbeck35mm film frames.svg
Amy Yasbeck Photo Op GalaxyCon Louisville 2019.jpg
Vida
Nacimientu

Blue Ash (es) Traducir12  de setiembre de 1962

[2] (58 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Casada con John Ritter  (1999 -  2003)
Fíos/es
Estudios
Estudios Universidá de Detroit Mercy
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actriz
IMDb nm0001865
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Televisión
Añu Película Papel
1987 House II: The Second Story Jana
1990 Pretty Woman Elizabeth Stuckey
Problem child Florence "Flo" Healy
1991 Problem Child 2 Annie Young
1992 The Nutt House Diane Nutt
1993 Robin Hood: Men in Tights Maid Marian
1994 La Mascara Peggy Brandt
1995 Home for the Holidays Ginny Johnson Drewer
Dracula: Dead and Loving It Mina Seward
1998 Denial Claudia
The Odd Couple II Stewardess

Enllaces esternosEditar

  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm0001865. Data de consulta: 10 xineru 2016. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. Afirmao en: GeneaStar. Identificador GeneaStar de persona: yasbecka. Apaez como: Amy Yasbeck.