Charlie Weber

Charlie Weber

Charles Alan "Charlie" Weber, fíu ye un actor y exmodelu estauxunidense nacíu'l 20 de setiembre de 1978 en Jefferson City, Misuri. Ye conocíu por interpretar a Frank Delfino en How to Get Away with Murder.

Charlie Weber35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Jefferson City20  de setiembre de 1978

(41 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actor, actor de cine, actor de televisión, modeluactor de voz
IMDb nm0916518
Cambiar los datos en Wikidata

BiografíaEditar

Weber nació y foi criáu en Jefferson City, Misuri. Abandonó la universidá dempués d'un añu y treslladóse a la ciudá de Nueva York cuando tenía 19 años. Como modelu, Weber apaeció nel catálogu de Navidá de Abercrombie & Fitch en 1998.

CarreraEditar

Weber fixo'l so debú na pantalla na película The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy, nel añu 2000. Más tarde, foi escoyíu pal papel recurrente de Ben na serie de televisión Buffy the Vampire Slayer. Tamién apaeció como estrella convidada en The Drew Carey Show, Charmed, Veronica Mars, House M. D., Burn Notice, Bones, Warehouse 13 y CSI: Crime Scene Investigation.

De 2003 a 2004, Weber tuvo papeles en películes como Gacy, The Kiss y Cruel Intentions 3 y tuvo un papel recurrente en Everwood. En 2010 coprotagonizó la película Vampires Suck. De 2012 a 2013 apaeció na serie de MTV Underemployed y más tarde tuvo un papel recurrente na quinta temporada de la serie de The CW 90210.

En 2014, Weber foi escoyíu pa interpretar a Frank Delfino en How to Get Away with Murder, producida por Shonda Rhimes pa l'ABC.

FilmografíaEditar

Cine
Añu Película Rol Notes
2000 The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy Newbie
Warmth Love Interest of Waitress Curtiumetraxe
2002 Dead Above Ground Dillon Johnson
2003 Gacy Tom Kovacs Direutu a videu
The Kiss Zig Direutu a videu
2004 Cruel Intentions 3 Brett Patterson Direutu a videu
2010 Vampires Suck Jack
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
2000 The Drew Carey Show Brad 1 episodiu
2000–2001 Buffy the Vampire Slayer Ben Repartu recurrente
2001 Charmed

1 episodiu

2003–2004 Everwood Jay Repartu recurrente
2006 CSI: NY Damon 1 episodiu
Veronica Mars Glen 1 episodiu
2007 CSI: Miami Lou Pennington 1 episodiu
CSI: Crime Scene Investigation Corey Archfield 1 episodiu
2008 Dirt Ian 1 episodiu
2009 Reaper Xavier 1 episodiu
2010 House M. D. Damien 1 episodiu
2011 Burn Notice Jacob 2 episodios
State of Xeorxa Jeb 2 episodios
Bones Nolan 1 episodiu
2012 Femme Fatales Ace 1 episodiu
2012–2013 Underemployed Todd Repartu recurrente
2013 90210 Mark Holland Repartu recurrente
Warehouse 13 Liam Napier 1 episodiu

How to Get Away with Murder

Frank Delfino Repartu principal
Videoxuegos
Añu Títulu Rol Notes
2013 Battlefield 4 Staff Sergeant Dunn Voz

Enllaces esternosEditar