Abrir el menú principal

Chloe Rose Lattanzi

actriz estauxunidense

Chloe Rose Lattanzi (nacida'l 17 de Xineru de 1986)[1] ye una cantante y actriz estauxunidense que nació en Los Angeles, fía de l'actriz y cantante Olivia Newton-John y del actor Matt Lattanzi. El so bisagüelu maternu ye'l físicu ganador el Premiu Nobel, Max Born.

Chloe Rose Lattanzi35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Los Angeles17  de xineru de 1986

(33 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Padre Matt Lattanzi
Madre Olivia Newton-John
Estudios
Estudios Escuela Preparatoria Malibú Traducir
Oficiu
Oficiu actriz
Xéneru artísticu pop
IMDb nm0490395
Cambiar los datos en Wikidata

BiografíaEditar

Carrera musicalEditar

En 2002, Lattanzi interpretó a Chrissy nuna producción teatral en Melbourne del musical de los años 60 Hair.

Lattanzi ye la compositora de "Can I Trust Your Arms", que apaeció nel álbum de 2005 de la so madre, Stronger Than Before.

En 2008, Lattanzi apaeció nel reality show de MTV Rock the Cradle, terminando en tercer posición, siguida de Jesse Blaze Snider y Crosby Loggins.

N'Ochobre de 2010, el single debú de Lattanzi, "Wings and a Gun", llanzóse digitalmente en Xapón.

DiscografíaEditar

ÁlbumesEditar

  • 2016: "No Pain"

SinglesEditar

  • 2010: "Wings and a Gun"
  • 2011: "Play With Me"
  • 2015: "You Have to Believe" Dave Aude´ feat. Olivia Newton-John y Chloe Lattanzi

FilmografíaEditar

  • Paradise Beach (1993) (cameo nel últimu episodiu de la serie de televisión australiana)
  • A Christmas Romance (1994) (Película pa televisión)
  • Mannheim Steamroller's Christmas Angel (1998) (Serie de televisión)
  • The Enchanted Billabong (1999) (voz en película d'animación australiana)
  • Bette (2001) (Episodiu: "The Invisible Mom")
  • The Wilde Girls (2001)
  • Dead 7 (2016)
  • Sharknado 5 (2017) (Película pa televisión)

ReferenciesEditar

  1. «The Birth of Chloe Rose Lattanzi». CaliforniaBirthIndex.org. Archiváu dende l'orixinal, el 21 de setiembre de 2017. Consultáu'l 21 de setiembre de 2017.

Error de cita: La etiqueta <ref> col nome "HS20101126" definida en <references> nun s'utiliza nel testu anterior.
Error de cita: La etiqueta <ref> col nome "RoyalSociety56-02" definida en <references> nun s'utiliza nel testu anterior.
Error de cita: La etiqueta <ref> col nome "TVG20080507" definida en <references> nun s'utiliza nel testu anterior.
Error de cita: La etiqueta <ref> col nome "MS19860118" definida en <references> nun s'utiliza nel testu anterior.
Error de cita: La etiqueta <ref> col nome "KC20080403" definida en <references> nun s'utiliza nel testu anterior.
Error de cita: La etiqueta <ref> col nome "Age2002" definida en <references> nun s'utiliza nel testu anterior.

Error de cita: La etiqueta <ref> col nome "allmusic.com" definida en <references> nun s'utiliza nel testu anterior.

Enllaces esternosEditar