David Lee Smith

actor estauxunidense

David Lee Smith (nacíu'l 8 de setiembre de 1963) ye un actor estauxunidense, conocíu por interpretar a John Oldman, el protagonista de la película de ciencia ficción The Man from Earth (2007); la co-protagonizó con John Billingsley y Tony Todd. Tamién apaeció n'otres películes, incluyendo Fight Club y en docenes d'episodios televisivos, tamién, con personaxes recurrentes, tales como'l Sarxentu Rick Stetler en CSI: Miami.

David Lee Smith35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Birmingham8  de setiembre de 1963

(56 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Pareyes Elizabeth Mitchell
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisión y actor de cine
IMDb nm0807900
Cambiar los datos en Wikidata

Vida PersonalEditar

Smith nació en Birmingham (Alabama) y asistió al Banks High School. Graduóse na Universidá d'Alabama y Universidá Metodista del Sur.

FilmografíaEditar

  • 2010, Janie Jones, Oficial Dickerson
  • 2009, Dollhouse (Serie de TV, Temporada 2, Episodiu 8), Clay Corman
  • 2009, Mending Fences (Película televisiva), Walt Mitchell
  • 2007, The Man From Earth, John Oldman
  • 2003-2010, CSI: Miami (Serie de TV, Temporaes 2-8), Sarxentu Rick Stetler
  • 2002, A Walk To Remember, Dr. Carter (padre del protagonista Landon Carter)
  • 2002, Cla Yá-Yá, Younger Shep Walke
  • 1999, El Club de la llucha, Walter
  • 1997, The Naked Truth (serie de TV), Mark
  • 1997, Star Trek: Voyager (serie de TV, Darkling) Zahir
  • 1996, Savannah, Vincent Massick

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar