Abrir el menú principal

David Lee Smith

actor estauxunidense

David Lee Smith (nacíu'l 8 de setiembre de 1963) ye un actor estauxunidense, conocíu por interpretar a John Oldman, el protagonista de la película de ciencia ficción The Man from Earth (2007); la co-protagonizó con John Billingsley y Tony Todd. Tamién apaeció n'otres películes, incluyendo Fight Club y en docenes d'episodios televisivos, tamién, con personaxes recurrentes, tales como'l Sarxentu Rick Stetler en CSI: Miami.

David Lee Smith
Vida
Nacimientu

Birmingham8  de setiembre de 1963

(56 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Pareyes Elizabeth Mitchell
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisión y actor de cine
IMDb nm0807900
Cambiar los datos en Wikidata

Vida PersonalEditar

Smith nació en Birmingham (Alabama) y asistió al Banks High School. Graduar na Universidá d'Alabama y Universidá Metodista del Sur.

FilmografíaEditar

  • 2010, Janie Jones, Oficial Dickerson
  • 2009, Dollhouse (Serie de TV, Temporada 2, Episodiu 8), Clay Corman
  • 2009, Mending Fences (Película televisiva), Walt Mitchell
  • 2007, The Man From Earth, John Oldman
  • 2003-2010, CSI: Miami (Serie de TV, Temporaes 2-8), Sarxentu Rick Stetler
  • 2002, A Walk To Remember, Dr. Carter (padre del protagonista Landon Carter)
  • 2002, Cla Yá-Yá, Younger Shep Walke
  • 1999, El Club de la llucha, Walter
  • 1997, The Naked Truth (serie de TV), Mark
  • 1997, Star Trek: Voyager (serie de TV, Darkling) Zahir
  • 1996, Savannah, Vincent Massick

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar