Derek Mears

Derek Mears

Derek Mears ye un actor y doble de cine nacíu'l 29 d'abril de 1972 en Bakersfield, California, Estaos Xuníos. Conocíu por interpretar a Jason Voorhees nel remake de la primer película Vienres 13 realizáu en 2009.

Derek Mears35mm film frames.svg
DerekMearsApr10.jpg
Vida
Nacimientu

Bakersfield Traducir29  d'abril de 1972

(47 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisión, actor de cine, especialista de cine, guionistaproductor de cine
IMDb nm0575216
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Añu Títulu Rol Notes
2004 The Shield Jack Miller Series de TV (Temporada 2)
Y.R. Jordan Finnex Series de TV (un episodiu)
2005 Cursed Werewolf Papel Menor
Zathura Lead Zorgon Papel Menor
2006 The Hills Have Eyes Larry papel menor
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Sinkil Papel Menor
2007 Blades of Glory El Mesmu Caméu
The Hills Have Eyes 2 Zack Papel Menor
2008 Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull Indiu #1
2009 Friday the 13th Jason Voorhees Papel Principal
2010 Predators Classic Predator Papel Principal
2013 Hansel y Gretel: cazadores de bruxes Edward
2014 Dead Snow 2 Red Vs Dead Stavarin
2016 Friday the 13th Jason Voorhees Papel Principal

Enllaces esternosEditar