Devin Ratray

actor estauxunidense

Devin D. Ratray (11 de xineru de 1977Nueva York), más conocíu como Devin Ratray, ye un guionista, productor de cine, actor de televisión, actor de cine y actor d'Estaos Xuníos. Ye conocíu pol so papel de Buzz McAllister en Home Alone.

Devin Ratray35mm film frames.svg
Devin Ratray 2007.png
Vida
Nacimientu

Nueva York11 de xineru de 1977

(45 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Estudios
Llingües falaes inglés[1]
Oficiu guionista, productor de cine, actor de televisión, actor de cineactor
IMDb nm0711864
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Añu Película
1986 Where Are the Children?
1987 If It's Tuesday, It Still Must Be Belgium
1988 Good Old Boy: A Delta Boyhood
1988 Zits
1989 Heartland
1989 Little Monsters
1989 Worth Winning
1990 Solo en casa
1991 Perfect Harmony
1992 Solo en casa 2: perdíu en Nueva York
1993 Dennis the Menace
2002 Emerxencies urbanes
2004 The Prince & Me
2004 Law & Order: Criminal Intent
2006 Conviction
1995-2006 Law & Order
2006 Slippery Slope
2007 The Cake Eaters
2007 Serial
2009 Identidá sustituta
2009 Supernatural
2009 Breaking Point
2009 The 2 Bobs
2009 The Superagent
2010 Odd Jobs
2011 Law & Order: Special Victims Unit
2011 Elevator
2012 The Good Wife
2013 Efeutos colaterales
2013 Blue Ruin
2013 R.I.P.D.
2013 Person of Interest
2014 Construction
2015 Masterminds

ReferenciesEditar

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar