Emily Alyn Lind

actriz estauxunidense

Emily Alyn Lind (6  de mayu de 2002Chicago) ye una actriz d'Estaos Xuníos meyor conocida como Vanessa na película d'Hallmark Navidá en payares y como Emma Lavery en All My Children.[1] Ella ye la fía de l'actriz Barbara Alyn Woods y del direutor John Lind. Ella tien una hermana mayor, Natalie, y una hermana menor, Alyvia. Na actualidá tien un papel recurrente actuando na versión más nueva d'Amanda Clarke na serie d'ABC Revenge.

Emily Alyn Lind35mm film frames.svg
Emily Alyn Lind 2020.jpg
Vida
Nacimientu

Chicago6  de mayu de 2002

(20 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Familia
Madre Barbara Alyn Woods
Hermanos/es
Estudios
Llingües falaes inglés
Oficiu actriz, actriz de televisión, actriz de cineactriz de voz
IMDb nm3014840
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

Películes
Añu Títulu Role Notes
2008 The Secret Life of Bees Young Lily
2009 Enter the Void
2010 Blood Done Sign My Name Julie Tyson
2010 Sunday at Tiffanys Young Jane
2011 J. Edgar Shirley Temple
2012 Won't Back Down Malia
2012 The Haunting in Georgia Heidi
2013 A White Trash Christmas Young Cindy
2013 Mockingbird Abby
2013 Movie 43 Birthday Girl
2013 Hidden Zoe Pre-producción
2013 Dear Dumb Diary Jamie Kelly
2015 Jackie & Ryan Post-producción
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
2009 Days of our Lives Grace 1 episodiu
2009 Eastwick Emily Gardener 4 episodios
2010 Who Is Clark Rockefeller? Reigh 'Snooks' Boss Película de TV
2010 Medium Six-Year-Old Girl Episodiu: "There Will Be Blood... Type B"
2010 All My Children Emma Lavery 16 episodios
2010 Flashpoint Young Alexis Episodiu: "Jumping at Shadows"
2010 Criminal Minds Ana Brooks Episodiu: "Into the Woods"
2010 November Christmas Vanessa Marks TV movie
2010 Sundays at Tiffany's Young Jane Película de Tv
2011 Prep & Landing: Naughty vs. Nice Grace Goodwin (voz) Curtiu de TV
2011–present Revenge Young Amanda Clarke 11 episodios
2012 Beautiful People Tina Película de TV
2012 Hawaii Five-0 Lucy Episodiu: "Huaka'I Kula (Field Trip)"
2013 Untitled Larry Dorf/Ben Falcone Project Hannah Película de TV, pre-producción

PremiosEditar

  • Premios Artista Mozu
    • 2012: Meyor Actuación nuna Serie de Televisión Recurrente Actriz Nueva de Diez y Menos (por Revenge) - Ganó[3]
    • 2012: Meyor Interpretación d'un Papel de Voz - Actriz Nueva (por Prep & Landing: Naughty vs Nice) - Nomada[4]

ReferenciesEditar