Emily Grace Reaves (13 de xineru de 2001Tulsa) ye una actriz, modelu, diseñadora de moda, empresaria y filántropa estauxunidense.

Emily Grace Reaves
Vida
Nacimientu Tulsa13 de xineru de 2001[1] (23 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Estudios
Llingües falaes inglés
Oficiu actriz, actriz de televisión, modelu, actriz de cine, empresariadiseñadora de moda
IMDb nm3140268
Cambiar los datos en Wikidata

La carrera actoral de Reaves remontar al apaecer nun episodiu na serie de televisión ER en 2008. Anque l'ésitu internacional, fíxose-y moderadamente al interpretar el papel de Cindy Lou na película Hannah Montana: The Movie. Amás d'actuar, Reaves ye diseñadora y modelu. En 2010, Reaves y el so ex-meyor amiga Noah Cyrus, promovieron una llinia de ropa de gama alta p'adolescente y neños llamada «Emily Grace Collection». Amás, ella y Cyrus tamién crearon la so propia demostración de tele, conocida como «The Noie and Ems Show». Darréu, interpretó a Melissa nun curtiumetraxe onde interpretó a una neña de 8 años d'edá que muerre de secute de cáncer.

Reaves tamién tenía una marca de coleición de vistíos pa neños llamada Ooh, La La! Couture. La marca consiste en vistíos y conxuntos con falda. En 2010, llanzó la so segunda llinia de ropa en solitariu qu'inclúi chaquetes, vistíos y faldes. En 2011, Reaves reveló que tenía una nueva llinia de ropa, diseñada pola so madre, Edi, que foi llanzáu en primavera de 2012 tituláu Rockabilly Dollz por Edi y Ems. En xunu de 2012, Reaves esclarió nuna entrevista que: «yera un negociu de fabricación». En marzu de 2013, Emily Grace Reaves punxo en marcha la so nueva llinia de ropa que ye una de les más esperaes nos Estaos Xuníos.

Filmografía editar

Curtiumetraxes
Añu Títulu Personaxe Notes
2010 Cidrón Cidrón Papel protagonista
2010 Soulstice Skyla Papel principal
Películes y series de televisión
Añu Títulu Personaxe Notes
2008 ER Delilah Voltaire Serie de televisión (1 episodiu)
2008 Mostly Ghostly: Who Let the Ghosts Out?
2009 Hannah Montana: The Movie Cindy Lou Papel menor

Referencies editar

  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm3140268. Data de consulta: 9 xineru 2016. Llingua de la obra o nome: inglés.

Enllaces esternos editar