Graham Rogers

actor estauxunidense

Graham Rogers (17  d'avientu de 1990West Chester) ye un actor, actor de cine y actor de televisión d'Estaos Xuníos. Ye conocíu por interpretar a Scott Thomas en Struck by lightning y a Danny Matheson en Revolution.

Graham Rogers35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

West Chester17  d'avientu de 1990

(31 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Estudios
Estudios West Chester East High School (en) Traducir
Llingües falaes inglés
Oficiu actor, actor de cineactor de televisión
IMDb nm4004372
Cambiar los datos en Wikidata

BiografíaEditar

Rogers nació'l 17 d'avientu de 1990, en West Chester, Pennsylvania. A la edá de dieciocho años camudar a Los Angeles, California, onde empezó a tomar clases d'actuación.[1]

CarreraEditar

Rogers ye meyor conocíu por nun comercial de State Farm Insurance. Tamién tuvo una apaición nun episodiu de la serie de televisión de TNT Memphis Beat. En 2012 llogró'l papel de Scott Thomas na película Struck by lightning.[2]

En 2013, Rogers coprotagonizó como Henry Iris na película Crazy Kind of Love, tamién conocida como Long Time Gone.[3] Llogró un papel na serie de televisión como Danny Matheson nel drama de National Broadcasting Company Revolution.[4][5] N'abril de 2013, Rogers empezó a filmar la película independiente Careful What You Wish For en Charlotte, Carolina del Norte, protagonizada por Nick Jonas, onde interpreta a Carson.[6][7][8] En xunu de 2013, Rogers anunció na so cuenta de Twitter que foi escoyíu pa participar na película biográfica sobre la vida del cantante y compositor Brian Wilson de los Beach Boys Love and Mercy, interpretando a Al Jardine.[9]

En 2015, actuó na serie de comedia de Hulu Resident Advisors como Tyler Stone.[10] Poco dempués, foi escoyíu pa interpretar a Caleb Haas en Quantico.[11]

FilmografíaEditar

Cine
Añu Película Rol Notes
2011 1313: Haunted Frat Brad Direutu a videu
2012 Struck by lightning Scott Thomas
2013 Crazy Kind of Love Henry Iris
2014 Almost aWake Johndra Curtiumetraxe
Love and Mercy Al Jardine
2015 Careful What You Wish For Carson
Life at These Speeds Kevin Posproducción
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
2011 Memphis Beat Damon Eagan 1 episodiu
2012-2013 Revolution Danny Matheson Repartu principal
2014 Red Zone Jake Jordan Película pa televisión
2015 Zombie Basement Guffy 2 episodios
Resident Advisors Tyler Stone Repartu principal
Quantico Caleb Haas Repartu principal

ReferenciesEditar

  1. «Screening Of Tribeca Film's "Struck By Lightning" – Red Carpet (Graham Rogers)» (inglés). Zimbio (5 de xineru de 2013). Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  2. «Struck by Lightning (2012)» (inglés). The New York Times. Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  3. «Crazy Kind of Love (2013) Synopsis» (inglés). Fandangu. Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  4. Martín, Chalela (30 de xunu de 2013). «Elizabeth Mitchell Teases New Secrets and the Return of Graham Rogers» (inglés). Revolution Is On Fansite. Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  5. «Revolution Cast – Graham Rogers» (inglés). NBC. Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  6. Artz, Matt (17 d'abril de 2013). «[Now Filming Graham Rogers Joins Nick Jonas, Isabel Lucas In 'Careful What You Wish For']» (inglés). NC Hollywood. Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  7. «Paul Sorvino Joins Cast of CAREFUL WHAT YOU WISH FOR» (inglés). Broadway World (16 d'abril de 2013). Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  8. McNary, Dave (4 d'abril de 2013). «Graham Rogers Joins 'Careful What You Wish For' (EXCLUSIVE)» (inglés). Variety. Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  9. McNary, Dave (30 de xunu de 2013). «Graham Rogers, Brett Davern Join Brian Wilson Movie (EXCLUSIVE)» (inglés). Variety. Consultáu'l 15 d'ochobre de 2015.
  10. «Hulu's 'Resident Advisors' Stars Discuss Sexiling and Condom Episodes». Variety (April 1, 2015).
  11. Equipu Deadline (20 de febreru de 2015). «Rob Brown, Audrey Esparda & Ukweli Roach Join NBC’s ‘Blindspot’; Graham Rogers Enrolls In ‘Quantico’» (inglés). Deadline. Consultáu'l 27 de setiembre de 2015.

Enllaces esternosEditar