Justine Lupe

actriz estauxunidense

Justine Lupe-Schomp (31  de mayu de 1989Denver)[3] tamién conocida como Justine Lupe, ye una actriz d'Estaos Xuníos de cine y televisión. Ella ye conocida pol so rol nel drama llegal Harry's Law de NBC,[4] y por coprotagonizar na sitcom, Cristela.

Justine Lupe35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Denver[1]31  de mayu de 1989

[2] (33 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Estudios
Estudios Juilliard School
Denver School of the Arts (en) Traducir
Llingües falaes inglés
Oficiu actriz, actriz de televisiónactriz de cine
Llugares de trabayu Estaos Xuníos
IMDb nm4419771
Cambiar los datos en Wikidata

Vida personalEditar

Lupe creció en Denver, Colorado. Justine graduar nel programa de teatru en Denver School of the Arts en 2007 y 2011 graduóse en Juilliard School en New York City.[3][5] La so güela, Kay Schomp, tien un teatru que lleva'l so nome en Denver School of the Arts.[6] El so padre, John Lupe, ye un especialista n'exhibición en Denver Art Museum.

FilmografíaEditar

Film
Añu Títulu Rol Notes
2011 Three Forms of Insomnia Monica Kickstarter [7]
2011 Ex-Girlfriends Lisa
2012 Not Fade Away Candace
2013 Frances Ha Nessa
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
2011 Unforgettable Ashley Temporada 1, Episodiu 6
2012 Southland Kathy Temporada 4, Episodiu 6
2012 Harry Law Phoebe Blake Temporada 2, Episodios 15 a 22 [6][4]
2012 Royal Pains Cameron Krissy Temporada 4, Episodiu 14
2013 Shameless Blake Collins Temporada 3, Episodiu 3
2014 Deadbeat Alice Temporada 1, Episodiu 5
2014 Cristela Maddie Culpepper Temporada 1
2016 Younger Jade Winslow Temporada 2, Episodios 4 a 6
2017 Bull Ginny Bretton Temporada 1, Episodiu 10

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar