Kira Kosarin (nacida'l 07 d'ochobre de 1997) ye una actriz, cantante y baillarina estauxunidense qu'anguaño interpreta a Phoebe Thunderman na serie de Nickelodeon The Thundermans qu'acaba de ser recoyíu pa una tercer temporada y pola que foi nomada nos Teen Choice Award 2015.

Kira Kosarin35mm film frames.svg
Vida
Nome completu Kira Nicole Kosarin
Nacimientu

Morristown Traducir7  d'ochobre de 1997

(22 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actriz, cantantebaillarina
Altor 1,73 metru
Instrumentu musical voz
IMDb nm4114500
kirakosarin.com/
Cambiar los datos en Wikidata

Primeros años.Editar

Kosarin creció en Boca Raton, Florida y asistió a Pine Crest School. Los sos padres yeren artistes de Broadway, asina que ella creció actuando, baillando y cantando.N'atendiendo un taller llamáu "actuar ante la cámara", Kosarin namorar de l'actuación en televisión y decidió camudase a Los Angeles en 2011 pa siguir una carrera na televisión.Dende pequeña estudió danza,yera unu de los sos pasatiempos favoritos amás de l'actuación y cantar. Conoció al so meyor amigu Jack Griffo (Quien interpreta a Max en The Thundermans protagonizada pol al pie de ella) a mediaos del 2011. Amás ella ye una cantante y llanzó un single llamáu "Replay" el 31 d'ochobre de 2013.

FilmografíaEditar

Película
Añu Títulu Rol Notes
2011 Last Day of School

Short

2011 Wiz's World Short
2011 Scary Girl Short
2011 A Hollywood Halloween Hayden Short
2012 The Lil' Dictator Part 1 - Randomness Janice Short
2012 The Lil' Dictator Part 2 - Randomness Janice Short
2012 Wordplay Francis Pullman Short
2012 Scared Sweet Brit Short
2014 back-up beep beep system Julie short
2014 The Haunted Thundermans Phoebe Thunderman Protagonista, película orixinal de nickelodeon
2015 Hero is born Phoebe Thunderman Protagonista, película orixinal de nickelodeon
2015 One Crazy Cruise Ellie Jensen-Bauer Protagonista, película orixinal de nickelodeon
2015 Jingle Hit Factory: Detention Carrie short
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
2012 Shake it Up Raina "Lluchar escontra riba" (Temporada 2, Episodiu 21), serie orixinal de Disney Channel

The Thundermans

Phoebe Thunderman Protagonista, serie orixinal de Nickelodeon
2014 AwesomenessTV Ella mesma (Anfitrión convidáu) "Teen Challenge" (Temporada 2, Episodiu 1), serie orixinal de Nickelodeon
2015 Orange Carpet Especial Edición

Home

2015 Maratón bob esponxa pantalones rápidos SpongeBob SquarePants ella mesma conductora
Eventos
Añu Títulu Notes
2014 KCA Arxentina conductora
2014 KCA Brasil Conductora invitada
2015 Thogeder For Good conductora.
2015 "kids choice sports" conductora.

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar