Abrir el menú principal

Christina Ann "Kristy" McNichol (Los Angeles, 11 de setiembre de 1962), actriz d'Estaos Xuníos.[1]

Kristy McNichol35mm film frames.svg
Family Kristy McNichol 1977.jpg
Vida
Nacimientu

Los Angeles11  de setiembre de 1962

(57 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actriz, cantante, actriz de televisión, actriz de cine y actriz de voz
Instrumentu musical voz
IMDb nm0001531
Cambiar los datos en Wikidata


FilmografíaEditar

Añu Títulu Papel Notes
1973 Love, American Style Steffi Segmentu: "Love and the Unsteady Steady"
1974 Apple's Way Rachel Episodiu: "The Lamb"
1974-1975 Apple's Way 12

episodios

1975 ABC Afterschool Specials Jenna McPhail Episodiu: "Fawn Story"
1976 ABC Afterschool Specials Nina Beckwith Episodiu: "Me and Dad's New Wife"
1976 Starsky y Hutch Meg
Molly Edwards
Episodiu: "The Hostages"
Episode: "Little Girl Lost"
1976 Sara Episodiu: "Grandpa's Girl"
1976 {{{last}}}, La Muyer Biónica[[La Muyer Biónica {{{last}}}|La Muyer Biónica {{{last}}}]] Amanda Cory Episodiu: "The Ghost Hunter"
1976-1980 Family Letitia 'Buddy' Lawrence 86 episodios
1977 {{{last}}}, El Cruceru del Amor[[El Cruceru del Amor {{{last}}}|El Cruceru del Amor {{{last}}}]] Linda Morley Película pa TV
1977 Black Sunday (escenes borraes)
1977 {{{last}}}, El Cruceru del Amor[[El Cruceru del Amor {{{last}}}|El Cruceru del Amor {{{last}}}]] Kelly Episodiu: "Graham and Kelly"
1977 ABC Afterschool Specials Carlie Higgins Episodiu: "The Pinballs"
1978 Starsky y Hutch Joey Carston Episodiu: "The Trap"
1978 End, TheThe End Julie Lawson
1978 Like Mom, Like Me Jennifer Gruen Película pa TV
1978 Summer of My German Soldier Patty Bergen Película pa TV
1979 My Old Man Jo Butler Película pa TV
1980 Little Darlings Angel
1980 Blinded by the Light Janet Bowers
1981 Night the Lights Went Out in Xeorxa, TheThe Night the Lights Went Out in Xeorxa Amanda Child
1981 Only When I Laugh Polly
1982 White Dog Julie Sawyer
1982 Pirate Movie, TheThe Pirate Movie Mabel
1984 Just the Way You Are Susan Berlanger
1985 Love, Mary Mary Groda-Lewis Película pa TV
1986 Dream Lover Kathy Gardner
1986 Women of Valor T.J. Nolan Película pa TV
1988 You Can't Hurry Love Rhonda
1988 Reportera del crime Jill Morton Episodiu: "Showdown in Saskatchewan"
1988 Two Moon Junction Patti Jean
1988-1995 Nial vacíu Barbara Weston 100 episodios
1989 Forgotten One, TheThe Forgotten One Barbara Stupple
1990 Children of the Bride Mary Película pa TV
1991 Baby of the Bride Mary Película pa TV
1991 Golden Girls, TheThe Golden Girls Barbara Weston Episodiu: "Witness"
1992 Golden Girls, TheThe Golden Girls Barbara Weston Episodiu: "A Midwinter Night's Dream: Part 2"
1993 La madre de la novia Mary Película pa TV
1997 Estreme Ghostbusters Moza en sub (voz) Episodiu: "Dry Spell"
1998 Invasion America Sgt. Angela 'Angie' Romar (voice) 13 episodios

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar